Postelja

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Ker naju čaka kmalu nova postelja, ki bo narejena po meri, sva malo v dilemi, ali naj ima postelja spodaj predal ali naj bo na nogicah, da bo spodaj zračeno.

Predlogi, prednosti, slabosti,....

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ce bo latex jogi, noge, da diha. Ce veliko sexas gor, je pa edina alternativa komplet masiva s plosco tudi v podnu. Z nekaj luknjami za prezracevanje. Jaz imam slednje. Postelja komplet po mojih nacrtih. Prezivis gor tretjino zivljenja. Ce veliko sexas pa pol.

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Predal, ki pa naj ne bo narjen "na diht", ampak nekak zračno. Pozitivno bo to, da bosta lahko imela spravljene noter cunje, ki jih pol leta ali več ne rabiš (kovdre in podobno), pa pod posteljo se vama ne bo prah nabiral.

Če bosta imela v postelji latoflex sistem, močno priporočam nakup pri firmi, ki to dela pri nas. Nakup direkt pri njih je bistveno bolj ugoden, kot pri kakem od velkih trgovcev. LINK do firme v Semiču.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.879
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Ce bo latex jogi, noge, da diha. Ce veliko sexas gor, je pa edina alternativa komplet masiva s plosco tudi v podnu. Z nekaj luknjami za prezracevanje. Jaz imam slednje. Postelja komplet po mojih nacrtih. Prezivis gor tretjino zivljenja. Ce veliko sexas pa pol.

hysterical-1.gif