Posoda za indukcijo

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Katero priporočate in kje jo dobiti? Ker nimava še nič te posode, pride v poštev bolj kot ne le komplet. So kakšne akcije na to temo? Baje je WMF in Filipov dvorec prava stvar

PS: Nekaj časa nazaj je bilo pri nakupu indukcijske pečice brezplačno zraven tudi komplet posode. Je to še kaj aktualno, ali je že Sava odnesla.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
nabai navadne lonce, tipa in modela, ki jih je uporabljala tvoja baka pred 70 leti - ti so idelani za indukcijo.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
brezplačna posoda je bila še aktualna en mesec nazaj, tako da je verjetno še zmeraj.
Dobila sva jo pa pri gorenjevi plošči.
Morala sva samo poslati račun in pripisati najin naslov.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Nikjer ne piše, da bi se že končala.
link

Lahko pa za vsak slučaj preveriš, do kdaj traja, ker tu ne dobim, da bi kaj pisalo.

lp
Izgleda še velja ta akcija, saj na GAA piše, da je zraven tudi set posode. So pa cene iste kot na Gorenje strani
tongue-1.gif
.
Khm, bo za razmislit. Kateri model od teh treh ( EIT695-ORA-E) pa bi bilo pri teh najbolje vzet?

Še pitanjce: kaj pomeni fasetiran rob kuhališča? Aluminijast rob morda?

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Saj ni pomembno kje kupiš, samo, da je v Sloveniji in da so na računu pravilne sestavine in pravi datum. Tudi na ceno se ne gleda.
Ta akcija je sicer zunaj že več kot 1 leto.

Klasika je 695c. ostalo je vse nekolik dražje, da ne vem če je vredno. Pa tudi sam prej zaupam modelu, ki jih je na trgu 500 kosov, kot modelu, ki jih je 28
smile-1.gif
Je pa res, da so vse plošče 4x indukcija. je bil že problem, ker je folk kupil 2+2, potem pa so bili užaljeni, ker jim niso dali posode.

lp

pisatelj

Pripravnik
14. nov 2007
172
0
16
Ko sm jst kupoval posodo za indukcijo sm s sabo vzel en mali magnetek in sm pol sprobu ce se prime na dno posode. Ce se prime, pomeni da je primerna za indukcijo.
Res pa je da sm jst kupoval posamezne posode in ne celega kompleta.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Saj ni pomembno kje kupiš, samo, da je v Sloveniji in da so na računu pravilne sestavine in pravi datum. Tudi na ceno se ne gleda.
Hehe, kje se bo kupilo se itak ve
smirk-1.gif
.
Citat:
Klasika je 695c. ostalo je vse nekolik dražje, da ne vem če je vredno.
Torej, funkcionalno so vse tri enake, le da je druga Pininfarina, tretja pa OraIto?
Citat:
Je pa res, da so vse plošče 4x indukcija. je bil že problem, ker je folk kupil 2+2, potem pa so bili užaljeni, ker jim niso dali posode.
To pa verjamem: čeprav je tam jasno napisano pri katerih modelih velja
grin1.gif
. Zato sem gledal le te.

A je za te plošče tudi 5 let garancije?

Kako je pa s fasetiranim robom kuhališča?

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Sem najprej spregledal.
Fasetiran rob pomeni da je to brez alu obrobe, vsaj po moji logiki. Faseta se npr pri ogledalu imenuje rob, ki je približno 2cm obrušen.

lp

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Prvi zadetek z Googla, kateri kaže na Gorenjevo stran se glasi:
"Fasetiran rob – poševno brušen rob"

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Funkcionalno so vse enake, to popolnoma drži.

Za vse kar je gorenje je garancija 5 let.

Zame osebno je brušen oziroma fasetiran rob bistveno bolj funkcionalen kot alu rob, ker se veeliko lažje čisti.
Nisem pa še slišal primera, da bi jo kdo razbil, ker ni imela alu roba.

p20883

Pripravnik
6. dec 2007
44
0
6
Čist odvisno za kakšno indukcijsko ploščo gre...pri nekaterih ind. ploščah je dovolj, da je kovina posode magnetna, pri nekaterih mora biti posoda težka in magnetna, pri nekaterih mora biti ravno dno (brez vtisnjenih oznak, napisov)... zelo različno, moraš probat

Sama sem nabavila indukcijsko v Nemčiji, ustreza "ji" samo posoda z ravnim dno, ki sem jo nabavila v Ikei...imela bi AMC posodo, imata jo starša in mi je super, a ni ustrezala, zaradi na dnu vtisnjenih oznak...

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
jaz sem kupil fisslerjevo posodo v rutarju. je bil komplet v akciji, en kup posode za dobrih 100 eur.
eden boljših nakupov v mojem življenju!!!

vsekakor ti priporočam obisk tega oddelka v rutarju...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
fissler se kupuje v eltusu. koseze ali vič. fantje bodo dal dobre cene, pa še kak ansvet dobiš. je pa koseze boljša izbira in poiskat aleša, če drugi ne znajo pomagat. so pa drgač distributer, uvoznik, tkao da..

ali pa nakupovanje. net kot je v eni izme dtem na enem drugem forumu nekdo napisal