Posnet CD z mp3 v avtoradiju ne dela

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Saj ne vem, če to paše ravno v ta podforum (po potrebi prestavite).

V glavnem. Z Nerotom (kot vedno) sem posnela CD (brez večsnemanjskost, zaključen CD) z mp3ji. Vse je lepo, normalno, kot ponavadi posnelo, vendar v avtoradiju mi CDja ne predvaja. Napiše samo "eject". CD drugače normalno predvajam na dvd predvajalniku in tudi na vseh treh računalnikih mi normalno predvaja vse skladbe. Le v avtu mi noče.

V čem bi lahko bil problem? Vse pesmi so v mp3 formatu, tako da recimo to naj ne bi bil problem.

Do sedaj sem vedno snemala na isti način in mi je avtoradio vedno predvajal skladbe. Tudi cdji so iste znamke kot ponavadi.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.857
686
113
Kakšen avtoradio imaš ? Verjetno ti ne predvaja MP3jev. Potem moraš v nerotu iti pod audio CD in tisto zapečti.
Ampak tja gor boš lahko spravila samo ~20 skladb.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Avtoradio je Panasonicov CQ-xxx; številke ne vem na pamet (so pa vmes menda 3 in 5
grin1.gif
)
Ah, seveda mi avtoradio predvaja mp3, saj pravim, da je do zdaj normalno predvajal vse na isti način posnete cdje z mp3 posnetki.

Tok pa že nisem butasta, da bi mp3je zapekla za radio, ki ne predvaja tega formata.
bonk.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Evo, našla model mojega avtoradia: Panasonic CQ C5301N
klik

Čeprav dvomim, da bo ta podatek kaj koristil, kvečjemu sem dokazala, da predvaja mp3 format.
smirk-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
MP3 format se teoreticno pece na najmanjsi hitrosti, ki ti jo nero prepozna in brez map, ce ti avtoradio tega ne podpira.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
ksz...

Si probala kaki drugi MP3 CD dat not da vidiš, ali je problem v CD-ju ali avtoradiu?

Drugače pa poglej če ima kateri fajl ali mapa kakšen čuden znak vmes ( ! # $ % & = + ' ...), ker so nekateri avtoradiji (in DVD predvajalniki) alergični na to. Še šumniki nekaterim ne pašejo.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Sem poskusila tudi z drugimi cdji, saj se v avtu nonstop vrti muzika iz cdjev, torej ni problem v avtoradiju.

Kar pa se teh znakov tiče, pa se mi zdi, da je pri Nerotu nekajkrat že samo program nekaj spreminjal zapis - se mi zdi, da sem opazila, da ima problem z zapisovanjem s temi znaki in potem samodejno spremeni. (Mogoče se motim, samo zdi se mi, da je bilo tisto opozorilo včasih nekaj v tem smislu.)

No, saj mogoče je bil pa zgolj slučaj. Bom ob priliki poskusila še enkrat zapeči isto zadevo, pa bom videla, če bo potem delovalo.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
No, sem ponovno posnela isto kompilacijo na nov cd iste znamke, zdaj pa normalno dela tudi v avtoradiju.
Očitno je bil res samo slučaj.
smile-1.gif