Poskus ropa?

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Pred parimi urami sem zunaj zaslišal nek tresk, nakar je začel pes lajati kot zmešan. Priletel sem ven in videl vsaj enega, morda dva tipa s črnima puloverjema s kapuco, ki sta laufala stran. Na tleh za ograjo sta ležali dve granitni kocki. Je možno da smo bili tarča poskusa ropa? Pozna kdo ta MO? Apollo? Zjutraj bom pogleda ko bo luč, če so še kakšni znaki. Žal mi je samo, da nisem zlaufal za tipom(a). Nisem niti porajtal v tistem momentu.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.598
113
glede na to, da sta stekla stran, sta bila lahko vlomilca. Roparja ne, ker rop je nasilno dejanje. To pomeni da ne bi stekla stran ko bi te zagledala ampak bi te zbutala in zvlekla v hiso, kjer bi nato izvedla rop. Drugic poklici 113, ni vredno da sam teces za neznanci, oziroma vsaj obvesti policijo da ti pride pomagat pri lovljenju
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Men je hudo sumljivo da tole pišete ob treh zjutraj...pa še skoraj v isti minuti..

Ali pa se je vmes prestavila ura. Kaj manj sumljvo?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.891
113
Hehe, policija prej reagira na alterju, kot pa če jih pokličeš na emergency hotline.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Vem ja Apollo, hotel sem reči vlom, pa sem bil malo zblojen zaradi ure. Iz pojstle se mi pa ni dalo lezt da bi popravljal. Hvala za odziv.

Nič ne manjka. Sej pravim, pes ju je presral. Itak pa nismo ravno idealna hiša za vlom. Ograja, zaprta vrata na cesto, ničesar okoli hiše, vsa vrata zaklenjena, alarm, pes in drugo. Ampak vseeno ni ravno prijeten filing. Najbolj me zanima, če je bil kak lokalec ali neka X oseba. Pa skrbi me da mi naslednjič ne bi poskusili psa poškodovat.

Nazadnje urejeno:

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Tudi jaz upam da bo tako. So lažje hiše za vlom... Fotr misl, da je bila neka oseba ki nas pozna.

Pes je veliki švicarski planšarski pes.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.798
6.564
113
Ali niso na prvega novembra ropali trezorje?

Sedaj je pri trezorjih SKB preveč šotorov in raje hodijo po hišah.
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Tudi jaz upam da bo tako. So lažje hiše za vlom... Fotr misl, da je bila neka oseba ki nas pozna.

Pes je veliki švicarski planšarski pes.

No sej to je konkretna mrcina, edino pazi, da ga ne zastrupijo. Drugače pa močno upam, da pri nas uvedejo tkim. 'castle law'. Razmišljam tudi o državljanski pobudi...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hm... men je pa čudno, kaj bi počeli z granitni kockami? sej to tok zvoka povzroči, da se vsak lastnik zbudi. Taprav ropar bi se tega lotil malo bolj premišljeno... sploh pa bi moral prej preveriti, a ste doma, in kako s psom?! no ja, sej očitno se pa še taki butasti vlomilci, k se tko na blef spravijo na bajto. Tko kot v Generaciji X recimo...
grims-1.gif

lovit jih je pa bz, ker boš na koncu ti dobu kakšen pipec med rebra.