Poškodovan lak

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.392
253
83
Živjo,
rabim nasvet kako popraviti poškodovan lak na stehi avta, Mazda 2. Lak je poškodovan, ko se je s metlo čistil sneg. Izgleda pa tako, kot da bi maška opraskala lak, bele tanke črte.
Kaj naj naredim?

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.392
253
83
Itak da s polirno pasto in ne s brus papirjem.
bonk.gif

Vprašal sem le s kakšno, ker na tem področju nimam pojma.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Nimaš pojma? Potem plačaj komu, ki ga ima. Sem parkrat videl "super" domače mojstre, ki pa so po svojem delu plačali še več za popravilo (kot bi v štartu).

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
tudi z brusnim papirjem se da odstranit praske,seveda če niso pregloboke.svetujem ti 3M grobo pasto.Po grobi pasti še rabiš fino pasto,po fini pa še rabiš anti hologramsko pasto(odstrani kroge od mašine).Za holograme je posebna gobica.skratka ,tega ne počni sam doma,prepusti raje strokovnjaku.
ne-ne-1.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.535
72
48
Kranj
Sodelavcu je vratar naredil uslugo in mu z metlo očistil vetrobransko steklo. Saj bi bilo vse ok, če ne bi prej pometal peska pred vhodom. Rezultat, spraskano steklo. Bolj ima čisto šipo bolj se vidijo praske
cry12bpy.gif
.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.535
72
48
Kranj
Sem bil pred kratkim na Carglassu zaradi popravila poškodbe od kamenčka in sem jim rekel, če mi lahko spolirajo črto, ki jo je povzročil kamenček, ki se je znašel pod brisalcem. Je rekel, da se ne da in da mi lahko samo šipo menjajo
confused-1.gif
.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.392
253
83
Kje na S. Primorskem mi lahko spolirajo? Lahko kdo koga priporoči?
hvala.

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Si bom sposodil temo...

Danes sem na parkiriscu opazil poskodbo laka na levem sprednjem blatniku, velikosti ca kovanca za 1 cent.

Pojma nimam, kdaj je do tega prislo ali kako. Si pa zelim tole popraviti, da ne bo rjavelo...

Prosil bi za kaksen napotek/nasvet, kako se lotiti popravila?

Kako je z uveljavljanjem kaska pri takih stvareh?