Poškodba noge invalidnost odškodnina

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
V začetku leta sem si poškodoval nogo zlom tibije v srednji trejtini in zlom fibule v dveh nivojih.
Sedaj sem zaključil bolniško in sem šel k osebnemu agentu kjer sem zavarovan uveljavljat dnevno odškodnino ta pa mi je omenil da me po določenem času pokličejo na komisijo in mi določijo stopnjo invalidnosti pač če bo po tem naj bi mi pripadal nek določen znesek.
Sedaj pa me zanima gdo to pošlje na komisijo ker osebni zdravnik mi ni nič omenil!

Že v naprej se zahvaljujem za vsako pomoč
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
komisij na zavarovalnici ali na zpiz.
Na zpizu najbrz ne, ker se mi zdis premalo polomljen.
Na zpiz te.poslje osebnibzdravnik po napotilu bolniske komisije.
Kdo te bo pa na zavarovalnico poslal pa ne vem. Ce si oddal zahtevek za izplacilo odskonine potem ti bodo dnevno odskodnino placal, za % invalidnosti pa res najbrz na pregled povabil. Vsaj mene so, pa se rtg slike in ostalo dokumente sem moral prinesti.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Za invalidnino ugotavlja invalidska komisija. Če ti ugotovijo invalidnost, gre to po procentih, ki ti jih potem zavarovalnica izplača. Je vse napisano v navodilih in zav. polici.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
mal nastudiraj tabelo invalidnosti za tvje zavarovanje, da ves kje bos lahko % nabiral.
Ce nimas nekih trajnih posledic v smislu gibljivosti itd potem ne bo prav veliko %. pisem na pamet ker ne poznam tvojih pogojev, pa jaz sem pred leti to imel.

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Gre se mi za komisijo od zavarovalnice nekaj posledic je ostalo na kolenu in gležnju ni pa noga še dovolj zdrava da bi vedel kaj in kako bo vidna je pa deformacija pogačice. Bom jutri še enkra mojega agenta poklical pa naj se on kako in kaj pozanima pa če bo za gajbo bo pa za gajbo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Mene so kako leto po poškodbi palca na roki, poklicali iz zavarovalnice. Pregledal me je njihov zdravnik in določil 3% invalidnost. Čez kak mesec sem dobil na račun odškodnino.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Mene je vse skupaj presenetilo, saj poleg dnevne odškodnine nisem pričakoval nič drugega.

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Iz zavarovalnice so mi sporočili da me bojo po 12 mesecih od zaključnja zdravljenja poklicali na pregled kjer mi bojo določili invalidnost!

Hvala vsem za pomoč