Posiljeno dekle pod bič in v zapor

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Sej ne vem, a se nej jokam al smejem.
stupid-1.gif

rtv slo

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nič nenavadnega za muslimansko državo. nimaš kej, tam živijo v svetu kjer je ženska manj vredna kot kup dreka
stupid-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Te, ki so jo obsodili, bi morali skupaj zbrati, narediti eno gay žurko, kjer bi oni sprejemali, nato bi jih bilo treba skoraj do smrti pretepsti, za konec pa napojiti z alkoholom. Naslednji dan jim pa soditi, ker so uživali alkohol, sledi bičanje in zapor.... po možnosti na toplem oddelku...

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Te, ki so jo obsodili, bi morali skupaj zbrati, narediti eno gay žurko, kjer bi oni sprejemali, nato bi jih bilo treba skoraj do smrti pretepsti, za konec pa napojiti z alkoholom. Naslednji dan jim pa soditi, ker so uživali alkohol, sledi bičanje in zapor.... po možnosti na toplem oddelku...

se strinjam!!!!

sramota, da se v današnjem času ženske še vedno smatra kot da so drugorazredna bitja

Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ja pa se vedno so bolj ponosn(e) na svojo vero in drzavo, kot mi ???

To men sploh negre u glavo...

LP

Če bi tebi nekdo od rojstva vbijal v glavo da je samo to dobro in prav bi tudi ti verjetno mislil tako. Te reveži povečini nimajo stika z zunanjim svetom, televizija in radio sta državna, kdor pa slučajno ujame kakšen bbc ga pa itak usmrtijo zaradi izdaje države ali wtf ever že
stupid-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

LP

Če bi tebi nekdo od rojstva vbijal v glavo da je samo to dobro in prav bi tudi ti verjetno mislil tako. Te reveži povečini nimajo stika z zunanjim svetom, televizija in radio sta državna, kdor pa slučajno ujame kakšen bbc ga pa itak usmrtijo zaradi izdaje države ali wtf ever že
stupid-1.gif

Pomojem pa dobro vedo, kako je drugje. Samo ce je Alah tako rekel mora tako biti
tongue-1.gif

LP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
bahrajn in savdska arabija sta ZELO blizu, zivljenje je pa cisto drugacno. PA je ravnotako muslimanska drzava in vse. A mislis da ne vedo, kako je tam? Drzavi locuje samo en most.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

LP

stupid-1.gif

Ne tolci neumnosti, drugacen nacin zivljenja ni nujno slabsi. Sicer pa preveri koliko zensk je tepenih v SLO vsakodnevno.

Sej eno je alah, drugo je pa dejansko tema pred očmi. Večina ni splošno izobražena, da o razgledanosti nebi govorili. Sej možno da vedo kaj se dogaja po svetu, ampak to sprejemajo kot grožnjo njihovi državi in ne kot opomin da so 100 let za časom in imajo metode na ravni ljudožercev. Če si ne znaš razlagati si verjetno razlagaš narobe oz. po svoje. Zdej variacije tega so pa v vse smeri.

Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Ne tolci neumnosti, drugacen nacin zivljenja ni nujno slabsi. Sicer pa preveri koliko zensk je tepenih v SLO vsakodnevno.

Drugačen NE, način o katerem govorimo DA
wink-1.gif

Tepenih je pa točno tokiko žensk kolikor se jih pusti. Meni se nobena ne smili. Imaš sredstva zaščite, uporabi jih. Ne pa da jih potem gledaš "Joj joj, mož me tepe že 30 let"

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Drugačen NE, način o katerem govorimo DA
wink-1.gif

Tepenih je pa točno tokiko žensk kolikor se jih pusti. Meni se nobena ne smili. Imaš sredstva zaščite, uporabi jih. Ne pa da jih potem gledaš "Joj joj, mož me tepe že 30 let"

Spet.... gre za drug sistem, kulturo in nacin zivljenja ... Vecina zenski ,ki dobi batine vsak dan nima neka alternative, se posebaj ce so otroci vmes.