POS terminal

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Torej - za svojo dejavnost imam namen zrihtat POS terminal, da omogočim plačevanje s karticami. Trenutno sem pri NKBM, ki jo bom zamenjal ... kam grem, še ne vem dokončno. Oglasil se nisem še na nobeni banki. Ni mi pa jasno, zakaj je praktično nemogoče dobiti podatke o stroških POS terminala ter stroških transakcije na njih. Banke to skrivajo kot kača noge?! Ali ima kdo izkušnje s tem, kako zadevo izpeljati najugodneje? Transakcij bo malo (beri do 5 dnevno).

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nimam. nazadnje, ko sem o tem govoril se je pos nlb gibal okoli 30 do 50 za mesečni najem. verjamem, da j še vedno tukaj nekje. pa provizija od kartice, maestro od 5 naprej, kreditne od 3 do 5. to verjamem, da je padlo na ene 3 za bančno in 2 za ostale. vem pa ne.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Po mojem mnenju se najem nekako bolj splaca. Pri nas je zacel crkavati, so zamenjali, novi ni delal, so spet menjali, hecala linija, so potem skupaj s Telekomom uredili. V vsakem primeru bi verjetno placeval se Bankartu za podporo, ce bi jo potreboval? Ne vem, govorim na pamet. Je pa tako, da vsakic ko kaj ne dela, jih poklicem/o in vedno so prijazni in ustrezljivi. - pazi, govorim o Bankartu, ne o banki!

Sem

Pripravnik
9. dec 2010
68
0
6
Glede na to, da sem uporabnik POS terminalov preko NLB / Bankart, podajam nekaj podatkov:

1. najemnina = 12€/mes
2. provizija = sicer odvisna od kartice, ampak na splošno so klasične BA, Maestro kartice od 2%, do komercialnih (VISA, EUROCARD) 3,5%

Edini ponudnik, s katerim nismo uspeli dogovoriti normalne provizije je bil Diners s provizijo 4%+

Upam, da informacije pomagajo.

LP

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
bojo pa najemnino dvignili na 100 €
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
zastotnj? za kako dolgo? Ker bom jaz tudi rabil, in če ne bo fiksnega stroška, sem pripravljen plačat provizijo...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ksz...

saj lahko imaš POS neodvisno od ponudnika? Unicredit mi ponuja za 6 eurov/mesec, prve tri mesece zastonj, provizijo mi sporočijo, če bo previsoka, ne bi vzel pri njih, ker pričakujem, da bo veliko prometa šlo čez POS.

Podobne teme