Poravnava d.o.o. - zloraba osebnih podatkov?

GTI_Fan

Pripravnik
1. sep 2007
245
0
16
Zanima me, ali ste mogoče ta teden po pošti (s prinranim naslovom na samem dopisu) na območju LJ prejeli kakšno reklamo podjetja Poravnava d.o.o.?

Zanima me predvsem zato, ker je v gospodinjstvo v ožjem sorodstvu, v katerem se je pred kratkim zgodila huda prometna nesreča, prišlo pismo z reklamo za to podjetje. Da je to zgolj naključje, skoraj ne verjamem. Bi se pa rad preden zadevo prijavim naprej, prepričal, da niso dejansko pošiljali reklam vsepovsod in je to, da je družina s hudim ponesrečencem dobila njihovo reklamo, zgolj slučaj.
Torej, če ste tudi vi dobili njihovo reklamo, bi prosil, da se javite, v nasprotnem primeru pa bi lahko sklepali na hudo zlorabo osebnih podatkov.
Najlepša vam hvala za pomoč!
LP

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Sam če so pa to naredili jih je pa treba zapret jaz na območju vilharjeve v svoj nabiralnik nisem dobil nič!

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.215
1.386
113
Jaz sem po obeh prometnih nesrečah dobil pismo od njih na svoje ime...

pred kratkim pa pismo za celo družino.

Po moje imajo neke veze po kliničnih centrih...

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Na območju Litije ni bilo takih reklam.

Sam, da preverim, če so poštarji kej drugje raznašali.
telephone7.gif
Ne, na območju občine Domžale tut ni blo takih reklam.

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
http://www.ip-rs.si/

po mojih izkušnjah so hitri, učinkoviti in za čuda povsem nebirokratski. skratka, ena redkih državnih inštitucij, ki si je pri meni zaslužila pohvalo.

mislim, da ni naklučij, zato jih kontaktiraj.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Jop, tudi jaz sem doživel isto. Dva dni po nesreči v kateri je bilo očitno, da bo nekaj denarja sem dobil na dom "vabilo" od Poravnave. Takrat sem sumil na zdravnika, čeprav možakar ni zgledal takšne sorte. V ožji izbor sta prišla še policista. Se nisem s tem obremenjeval. Nekdo ima provizijo pri teh zadevah.

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Se mi je zgodilo enako pred 3 leti, ko sem imel nesreco. Prva stvar ki mi je sinila v glavo je bila : "lepo izkoriscanje vez", pol se pa nisem vec ubadal s tem.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
ja hočejo hitr pomagat kaj je tu narobe??

Kaj je tu narobe? Narobe je to, da pridejo do osebnih podatkov udeležencev prometnih nesreč.
In ne mi, da hočjo hitr pomagat, ker so "baje" bolj tako mafijsko usmerjeni. Tisti, ki so iz MB Roka verjetno "poznajo".

Verjetno pa ne bojo dolgo, saj jim ne gre najbolje (oz. jim gre zelo slabo).

GTI_Fan

Pripravnik
1. sep 2007
245
0
16
Najlepša hvala vsem! Mislim, da smo vsi dobili odgovor, za kaj gre! Če bere to kakšen novinar, mu z veseljem pokažem dokaze, da pridejo zadevi do dna! Ker to je pa že višek!
Verjetno imajo res veze na KC, glede na to, da so tudi oni na Zaloški...Še 1x hvala!
Zdej pa v akcijo!
Lep pozdrav!

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
GTI_Fan , zakaj novinarji? gor sem ti dal link. zadevi naj pride do dna Pirčeva in tudi bo, če se boš nanjo obrnil. potem bodo pa tudi novinarji o tem pisali.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
ja hočejo hitr pomagat kaj je tu narobe??

Kaj je tu narobe? Narobe je to, da pridejo do osebnih podatkov udeležencev prometnih nesreč.
In ne mi, da hočjo hitr pomagat, ker so "baje" bolj tako mafijsko usmerjeni. Tisti, ki so iz MB Roka verjetno "poznajo".

Verjetno pa ne bojo dolgo, saj jim ne gre najbolje (oz. jim gre zelo slabo).

prejšnji tedn so mu v mariboru aston martina malo zroštiljaji od znotraj
stupid-1.gif

pomoje ma tip poravnavo samo za kamuflažo, zadaj pa se šibajo vlki posli
17758-icon_confused.gif

GTI_Fan

Pripravnik
1. sep 2007
245
0
16
A tebi bi se zdelo fajn, da bi nekdo razpolagal s tvojimi osebnimi podatki, sploh pa v takšni težki situaciji? Meni ni všeč...