Popravljanje sporočil

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A bi se dalo naredit, da bi recimo minuto po objavi sporočila le-tega še lahko popravil, brez da bi pisalo spodaj: Sporočilo je bilo urejeno...

Večkrat napišem kaj daljšega, dam kar hiter odgovor in ugotovim, da sem se kje zatipkal (tipkarske napake, slovnične napake...), potem pa me moti, da piše, da sem urejal.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Dalo bi se narediti (moderatorji/administratorji lahko vedno to izklopimo).
Po eni strani je dobro, da se vidi, če je uporabnik spremenil sporočilo. Tako da lahko recimo spodaj napišeš, da si popravil tipkarske napake. Čeprav ideja o recimo 10-minutnem prikazu gumba za izklopit tudi niti ni tako slaba.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Se strinjam, da je dobro, če se vidi ali je nekdo spreminjal sporočilo. Zato pa pravim, da bi bilo samo prvo minuto brez tistega obvestila o urejanju, kasneje pa naj se vidi.

Mogoče bi lahko tudi sprejeli kaj takega, da se sporočila ne da več spreminjat, ko nanj nekdo odgovori (sem že videl na par forumih - kar dobra rešitev, ko hoče kdo skrit kako bedarijo, potem pa reče: sej nisem napisal tega
tongue-1.gif
).

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Se strinjam. Včasih je malce moteče, ko samo popraviš kakšne tipkarske napake, pa se vidi, da je sporočilo popravljeno. Za takšne popravke ni potrebno, da se vidi popravljanje sporočila.
Ali pa bi bila možnost, kjer bi lahko sam spremenil oz. označil ali naj se vidi popavljanje sporočila ali pa ne.
Tudi tale ideja, da se sporočilo ne more več popravljati, ko nekdo odgovori na tvojo objavo, se mi zdi smiselna. Včasih se zgodi, da nekdo že odgovori na prvotno sporočilo, potem pa je to prvo izbrisano in ne veš na kaj se nanaša.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Saj se vidi čas spremembe. Še vedno lahko sam napišeš razlog urejanja.

Bolj pomembno je, da popravijo dvojne emaile. (Kadar ti nekdo odgovori v priljubljeni temi)

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Zdaj imaš 10min časa, da urediš sporočilo brez da je vidno - prikaže se ti checkbox "Označi kot popravljeno?".

@Matko: Glede dvojnih mailov pa bom pogledal kaj se da narediti.

EDIT: popravljeno tudi to. Zdaj več ne bi smeli prihajati dvojni
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Zdaj imaš 10min časa, da urediš sporočilo brez da je vidno - prikaže se ti checkbox "Označi kot popravljeno?".

Kje imaš to, nisem zasledil ?
EDIT: sem že našel ....
redface-1.gif