Zato pa pravim samo OEM (če se splača, glede na starost telefona) in izogib eBaya. Imam kar pestre izkušnje z dispute-ji. Kar na ebayu piše OEM v 95% ni OEM. Poglejte malo cene OEM ekranov drugje in primerjajte. Dodajte še keš, ki ga prodajalcem odbije Paypal in eBay.
Pozna se predvsem pri Samsung ekranih (Amoled). Original na Ebayu in en izmed dražjih je bil tako slab, da sem ga lahko samo še v koš vrgel.
Saj mogoče, da bo ta z eBaya dovolj dober in tvoja sploh ne bo opazila razlike, ampak jaz se s teh igric z eBayem ne grem več. Večino sicer nabavljam na etradesupply.com (originali), kjer sicer ni iz EU, je pa še vedno prišlo brez davka. In v max 5 dneh. Ker Huaweja tam ni, le tega naročam iz replacebase. Sem imel tudi že težave z etradesupply, ekran se namreč ni odzval, telefon pa je samo vibriral. Zadevo posnemal in jim pokazal. V par dneh je bil pri meni nov original ekran, ki pa je tudi vibriral
) No ugotovil sem, da je bil drug krivec, oba ekrana pa ok. Seveda sem drugega naknadno plačal, ker je že prvi štimal.
eBay original =/= OEM original 95%