Popravilo poškodb po toči

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Zdravo vsem!

Sem iz Maribora. Avto mi je razbila toča. V haubi in strehi imam vdolbine, pa bi jih rad dal popravit.

Zanima, me kje bi to lahko dal kvalitetno popravit, ne da bi me pri tem finančno "odrli".

Hvala vsem in lep pozdrav!

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
če je kasko ni problema.........če pa ni imaš pa enih 1500 € škode.......no ,od tu naprej.

koliko je pa star avto ?

jaz imam 9 let staro astro pa sem jo pustil glih tako kot je......pač........golf žogica :D

za mojstre popravljanja ti bodo pa drugi povedali ki so od tam....jaz sem s primorske

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Da si sposodim to temo?

Kaj če ti razbije avto? Imaš seveda kasko pa vse to......pa greš na zavarovanico pa rečeš da neboš popravljal in naj ti dajo samo denar, ker boš ti za dosti manjšo vrednost avto pordal.....in je toto

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Nevem če gre to tako.
ne-ne-1.gif

Verjetno nekdo mora preverit, če je res zrihtano. Če ne ti pa celo poletje kahko dajejo denar (ti nič ne nardiš), na koncu sezone pa rečeš, šment, mi je včer toča zbila avto, dajte ga mi tokrat vi popravit.
evil.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Gre tako.

Seveda se zabeleži, da avto ni bil popravljen in da je bila izplačana odškodnina.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
neee...izplačajo pač kolikor cenilc oceni škodo.......jaz sem pred leti razbil avto in sem reku da bom sam popravljal in so mi nakazali denar na tekoči račun.
je blo dnarja za popravit ,glih za glih, je ostalo menda samo za eno pijačo.

seveda vse poslikajo.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Hvala.....mislim pa da ti neke procentov odbijejo , če ne kar 30 al kak že gre........

Pri meni je bilo še v tolarjih nekako takole...75.000 naj bi prišlo popravilo, meni pa so izplačali nekaj preko 50.000, torej odbijejo 30%. Je pa to takrat bil Adriatic (cca. 3 leta nazaj).