Popravilo laka na avtu

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Avto ima kar nekaj odrgnin. Pleh ni vdrt, je pa odrgnjena barva (vidi se srebrno, torej barve ni več), odrgnine pa velike od 0,5x0,5cm do 2 cm. Na dveh koncih je v odrgnini tudi že rja. Kako, če je sploh mogoče, odpraviti te praske? Se da kje kupiti barvo in zapolniti, ter spolirati..problem je, ker je barva metalic modra, vendar brez kake kode. So druge možnosti? Zgleda tudi, da je bil avto le barvan, ni bilo primerja prej gor danega ali kaj podobnega. Praske niso od drugih predmetov, saj so precej široke, kot da bi lak odpadel.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
jaz sem dal popravit pri Paint fix pro, pa so dobro naredili.
(no danes mi zopet nekaj barvajo, ker sem podrgnil avto
uf-1.gif
)
lp

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.500
113
49
Na sončni strani ALP
Na našem koncu se vozi en golf k'ma poribano dol vso barvo. Malo ga je pustil, da je porjavel, potem pa butnil čez lak.
Se verjetno sploh ne sekira zaradi kakšnih prask in podrgnin...
hysterical-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Ksz

Na hitro. 2 leti nazaj popraskan pokrov motorja storilec viden prica zraven. Policijski zapisnik fotografije skode tozba, pooblasceni servis ocenitev barvanja 350eur. Tozilec vprasa a vedno vozite avto na pooblascenca, sem rekel kaj naj mi privat prijatelj napise cenitev, a to bo pa verodostojno???? Prve tri mesece bli na sodiscu 3x. Ob omembi da ima policija zapisnik in slike oni pravijo da tega ni nikjer, potem pa 2 celi leti nobenga odgovora od sodisca. Koncno dobili tozbo in nakazilo 250eur. A ni to lepo 2 leti cakas pa se 100eur manj dobis vrjetno zaradi starosti avta.

Nazadnje urejeno: