Lepo po kosih, najprej preverit, če blazina dobi štrom, če ga ne, varovalke preverit in drugo šaro (stikalo, napeljavo...).
Če pa blazina ne dela pa jasno menjava. Original pri nekaterih znamkah je cena taka, da dobiš že nov sedež na ebayu, pri drugih ugodna in seveda kupiš original. Na servisu te bi obrili, tako da je jasno boljša rešitev avtoelektričar ali pa tapetnik, ki je pripravljen pogledat celoto ne samo vgradit nove blazine. Alternativa je Waeco, ki se dobi za zelo malo keša, je pa treba zbrat tako varianto, da je kopatibilna s knofom v avtu, lahko je stopenjska, lahko je brez, lahko samo on off. Moja sanjska bi bla stisnit tipko in to vklopi gretje na ful za 1 min...to je to, nobenih stopenj ipd. sranja.
Sicer pa zic podret in zamenjat podlogo sploh ni tako težko, jaz sem rekel bom pač probal, navodila so bla lepa in zic sem z Waeco nadomestkom nazaj sestavil lepše kot je bil prej. Kot prvo je waeco tko 0,5cm pena - original je bil pa v tkanino zalepljen in tako se je usnjen zic lepo napel nazaj. Original spoje se pač s kleščami odščipne in potem z malimi vezicami napne nazaj.
Skratka, v prvo mi je uspelo zice spedenat na bolje kot so bile pred posegom, pa sem delal prvič, si je pa treba vzet nekaj uric, kako soboto dopoldne.