Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kot je vidno iz slike, se v kopalnici pozna rahlo popokane ploščice. Samo to je popokano in ne moremo menjati vseh ploščic (takih se ne dobi več, da bi samo te zamenjali), zato me zanima, kaj naj naredim?
Poleg predloga uporabnika Ador mi je partnerka dala idejo, da bi čez (vsaj nekatere) zalepil stensko ogledalo. S čim naj ga zalepim, da bo najbolj varno?
Nevtralni silikon Ceresit se uporablja za zatesnjevanje občutljivih materialov, tudi ogledal, spojev izpostavljenim visoki stopnji vlage ter za zatesnjevanje spojev v gradbeništvu, avtomobilski in elektro industriji, v ladjedelništvu ter za spoje, nosilce in konstrukcije aluminijastih in steklenih fasad.
Poleg predloga uporabnika Ador mi je partnerka dala idejo, da bi čez (vsaj nekatere) zalepil stensko ogledalo. S čim naj ga zalepim, da bo najbolj varno?
Imaš možnost nabavit nosilce (običjano z zgornje strani vzmeteni), jih privijačiš in na njih daš ogledalo (steklo).
Glede ploščic...tu je po moje problem zadaj v steni, in so počene ploščice posledica 'gibanja' stene..a je to zaradiposedkov, mogoče potresa, kaj tretjega pa pitaj boga. A če boš tule zgolj prilepil nove ploščice je velika verjetnost, da se bo zgodba s pokanjem ponovila.
Tako da..ogledalo bo še najboljša izbira (morda kak omarica...zavisi od lokacije).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.