Ponjava

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Kje bi dobil cheap ponjavo za avto univerzalno ? Obi, Bauhaus? Če ima kdo info oz. je v kaki trgovini zasledil naj sporoči.

Hvala

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Cheap ponjava stane 30€ in ni vredna pol k****, ker se boš zjokal ko se bo strgala ko boš malo bolje prijel.

Daj tistih 70€ pa si kupi dobro ponjavo, se splača.

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
ne kupuj v OBIJU, ker so kar neki ponjave, skozi katere gre voda, itd... brezveze... sem dal za tako ponjavo 50 EUR, ker nisem mel druge izbire za zaščito pred točo, pod ponjavo sem mel gradbeno peno 10mm...

ponjava NI vredna tega denarja!!!

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz bi jo tudi rabil.

Sem gledal eno original od znamke mojega avtomobila in ravno za to različico....500€.
hysterical-1.gif

Sam je pa lepa.
evil.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Imav 2 ponjavi proti toči, podobne kot so jih prodajali v Šparu, samo da sva jih kupila drugje, torej z peno zgoraj, imajo lepo elastiko okoli, spredaj in zadaj pod odbijačem se lepo zapne.

Za obe skupaj sva dala 180€ in lahko rečem, da so zelo kvalitetne, NIČ se ne strga, ker je material čvrst in kvaliteten, nič ne plapola, nič ne leze nikamor... tako da vse "poceni" ponjave niso zanič.... mislim da za okoli 100€ dobiš že zelo dobro.

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
RDO klik

Je pa ponjava proti toči, ima zelen rob... okoli 90€ mislim da stane. RES je dobra, midva sva lani kupila eno navadno za 40€ pa ti lahko povem, da se je strgala samo da sem jo hotela malo popraviti. Grem slikat pa ti prilimam sliko če te zanima kakšna je.

Nazadnje urejeno: