Prosim če lahko kakšen strokovnjak mal pregleda... in mi mal svetuje...
predvsem me zanima:
- besede ki so v oklepajih... katera bi bolj pasala zraven...
- besedo SNOVANJE če morda kdo ve kako ta po nemško zgleda
- kaj je prav im Betrieb ali in Betrieb
1.Ekonomika in menedžment podjetja - Wirtschaft umd Management im Betrieb
2.Elektrotehnika - Elektrotechnik
3.Gradiva - Materialien
4.Izdelava, preizkušanje in vzdrževanje orodja - Herstellung, ( Erprobung / Prüfverfahren ) und Wartung von Werkzeug
5.Kakovost in zanesljivost proizvodnje - Qualität und ( Verlässlichkeit / Zuverlässigkeit ) der Produktion
6.Marketing v strojništvo - Marketing im ( Maschinenbau / Maschinenwesen )
7.Mehanika - Mechanik
8.Poslovno sporazumevanje in vodenje - Geschäftliches (Verständigung / Kommunikation) und Führung (Leitung)
9.Praktično izobraževanje - Praktische (Aus)Bildung
10.Računalništvo in informatika - Computerwissen und Informatik
11.Snovanje, konstruiranje in avtomatizacija orodij - SNOVANJE , konstituieren und Automatisierung von Werkzeug
12.Strokovna terminologija v tujem jeziku – nemški jezik - Fach Terminologie - Deutsche sprache
13.Tehniški predpisi in projektiranje - Technische Vorschriften und Projektieren
14.Tehnologija - Technologie
15.Varstvo pri delu in varstvo okolja - Schutz bei der Arbeit und Umweltschutz
No upam da se najde kdo...
Hvala...
ps.: nisem nov... sam po kakšnem letu ne-uporabe foruma... sem pozabil uporabniško ime in geslo...
predvsem me zanima:
- besede ki so v oklepajih... katera bi bolj pasala zraven...
- besedo SNOVANJE če morda kdo ve kako ta po nemško zgleda
- kaj je prav im Betrieb ali in Betrieb
1.Ekonomika in menedžment podjetja - Wirtschaft umd Management im Betrieb
2.Elektrotehnika - Elektrotechnik
3.Gradiva - Materialien
4.Izdelava, preizkušanje in vzdrževanje orodja - Herstellung, ( Erprobung / Prüfverfahren ) und Wartung von Werkzeug
5.Kakovost in zanesljivost proizvodnje - Qualität und ( Verlässlichkeit / Zuverlässigkeit ) der Produktion
6.Marketing v strojništvo - Marketing im ( Maschinenbau / Maschinenwesen )
7.Mehanika - Mechanik
8.Poslovno sporazumevanje in vodenje - Geschäftliches (Verständigung / Kommunikation) und Führung (Leitung)
9.Praktično izobraževanje - Praktische (Aus)Bildung
10.Računalništvo in informatika - Computerwissen und Informatik
11.Snovanje, konstruiranje in avtomatizacija orodij - SNOVANJE , konstituieren und Automatisierung von Werkzeug
12.Strokovna terminologija v tujem jeziku – nemški jezik - Fach Terminologie - Deutsche sprache
13.Tehniški predpisi in projektiranje - Technische Vorschriften und Projektieren
14.Tehnologija - Technologie
15.Varstvo pri delu in varstvo okolja - Schutz bei der Arbeit und Umweltschutz
No upam da se najde kdo...
Hvala...
ps.: nisem nov... sam po kakšnem letu ne-uporabe foruma... sem pozabil uporabniško ime in geslo...