Pomoč pri nakupu!

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.169
367
83
Goriska
Pozdravljeni!

Sem nov na forumu in kupujem nov telefon, odločam pa se za nakup Samsung galaxy spica i5700 ali Omnia II in sem nekako v dilemi. Telefon bi kupil pri simobilu v paketu trizame, torej galxy stane 120€ omnia pa 130€. Sedaj imam samsung i600 (windows mobile) in sem z njim zelo zadovoljen, zato bi tudi rad imel uporabna mnenja predvsem kakšna so bistvene razlike med androidom in WM.

Hvala za informacije

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
razlika je približno taka, kot da bi primerjal windows 95 z sedmico
smirk-1.gif

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.169
367
83
Goriska
samo kolikor sem jaz slišal imajo aparati z androidom dokaj veliko težav z različnimi sinhronizacijami (nisem še preizkusil sam), pri windows mobile pa to deluje odlično brez kakršnihkoli zapletov. Drugač pa sem preizkusil Omnio 2 in mi je res špica telefon, deluje zelo hitro brez zapletov.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.667
224
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tele sinhronizacije mi nikoli niso bile jasne - kaj je poanta njih?

ker sem sam hotel imeti že pred časom WM telefon, sem ga dejansko imel, a z njim nisem bil nič na boljšem kot prej z Nokiinim Symbianom oz. celo če primerjam z zdajšnjim Androidom.

maile imam vse vezane, ko preberem mail na telefonu, se to pozna tudi na računalu in obratno (tako BB kot Android). dejansko pa (sicer je razlika 2 leti, a vseeno) je Android meni precej bolj uporaben in bolj odziven sistem (sem vmes imel tudi novejši WM telefon, ampak samo 1 teden, na testu) in načeloma nekih velikih razlik ni, je pa Android precej bolj prijazen za uprabljanje na dotik plus da je Android hitrejši, bolj odziven in tudi lepši, pa manj kompliciran ...

če sem kakorkoli pomagal, ja.
grin1.gif