Pomoč pri diplomski nalogi *DELETED*

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.840
-9
38
Ljubljana
Kake so to dandanes diplome, "o-maj-gad" in potem se sprašujemo, zakaj smo tam kjer smo :/ Narediš 2 bedni anketi in je diploma

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Kake so to dandanes diplome, "o-maj-gad" in potem se sprašujemo, zakaj smo tam kjer smo :/ Narediš 2 bedni anketi in je diploma

Kako za vraga pa veš, da je v tem primeru "narediš 2 bedni anketi in je diploma"??? A si videl njegovo diplomsko delo?

đizs

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
No, če pošteno gledamo, anketa ne more biti neko pomembno gradivo pri diplomski nalogi. Ne bi smela biti. To se je razpaslo v zadnjih letih.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.490
457
83
Ker gredo vprašanja takole, pri čemer je anketa pametna (sestavljalec pač ne) in upošteva predhodne odgovore:
1. Ste že slišali za znamko X - NE
2. Ali poznate izdelke pod blagovno znamko X - NE (četudi bi jih poznal, ne bi vedel, da spadajo tja - ker, remember, znamke NE POZNAM)
3. Ali je znamka X prepoznavna v Sloveniji - NE (kaj misliš, ne poznam ne nje, ne izdelkov... pa vendar bi se lahko odločil da JE prepoznavna)
4. Na kakšen način bi lahko naredil znamko prepoznavnejšo - NE VEM (gre za jedi, dišave, preproge, bicikle, bio napitke...??? Sedaj naj pišem, da bi zadevo promoviral pri mesarjih in na barbecue oddelkih trgovin, dejansko pa gre za znamko veganskih proizvodov)
5. Vaše mnenje o znamki X (ja Presneto, če ti ni jasno da nisem slišal zanjo, je ne poznam... kaj naj napišem? Moja favourite verjetno)

bonk.gif

Sori, od sestavljalca takšne ankete presežka pri diplomskem delu ni za pričakovat.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik blazko pravi:

5. Vaše mnenje o znamki X (ja Presneto, če ti ni jasno da nisem slišal zanjo, je ne poznam... kaj naj napišem? Moja favourite verjetno)
.

Ta je tudi meni zmagovalna.
bonk.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
smile-1.gif
S točno tako anketo so me enkrat morili po telefonu. Na vsak način so želeli moje mnenje o zadevi, ki je nisem poznal. Na koncu sem popi.., in slušalko zabrisal dol.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik keber pravi:
No, če pošteno gledamo, anketa ne more biti neko pomembno gradivo pri diplomski nalogi. Ne bi smela biti. To se je razpaslo v zadnjih letih.

Nevem na katero šolo si hodil, če si, ampak pri nas morajo biti diplomske raziskovalne več ali manj, to pa pomeni ankete, raziskovanja, vsaj 20 različnih mednarodno priznanih literatur... da te srat prime
bonk.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Ne boš vrjel, meni je isto pršlo
cheer.gif
... Me zanima kakšni rezultati bodo pršli... ne, prouzaprou me ne zanima, ampak sem pa dobil nov razlog zakaj ne izpolnjujem več anket na Alterju, od oseb s 1.postom.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.840
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:

Kako za vraga pa veš, da je v tem primeru "narediš 2 bedni anketi in je diploma"??? A si videl njegovo diplomsko delo?

đizs

Ne sem pa videl ogromno drugih, začele so se pa vse na podoben način kot tole,
bonk.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Kako diplomo pa ena moja kolegica dela ... za tri mesece je mogla iti nekam v tujino, pa o tisti državi diplomo pisat .. in diklina je šla na kanarske otoke ... Ena najlažjih in najboljših diplom
smile-1.gif
Če bi jaz tako diplomo mel, bi umrl od veselja, ne pa da maš tako diplomo, da ne veš kako začeti in kako končati. :p