do zdajle delal, potem pa se zadnji skok na FB ter na neko stran oz. forum povezan s fotografijo in glej ga zlomka, zazna virus. to se mi je sicer ze zgodilo, se na Mozzili, vendar tu, ko sem vsa opozorila o virusu preklikal in poslal v Karanteno, se je racunalo samo ponovno zagnalo in nekaj ni okej. grem na My Computer, ne pokaze nic, stalno s tisto lucko oz. svetilko sveti in isce. sem sel na Add/Remove programs, seznam prazen. da bo zadeva se cudnejsa - vsi programi delujejo popolnoma normalno, ce jih zazenem preko bliznjic. torej, kaj se da narediti?
se to: ko sem na Avastu nekaj klikal, mi je med drugim pokazal tudi opozorilo za okuzen pomnilnik. zanima me sledece:
- lahko z neke particije tega kompa poarhiviram fotke, al se virus lahko prenese?
- ce preprosto sformatiram komp in na novo nalozim OS - bo okej, als bodo se vseeno problemi?
- je mozno, da se je okuzil tudi prikljucek oz. modem za mobilni internet?
skratka, upam, da boste lahko vsaj malo pomagali, jaz bi z veseljem kak printscreen napopal, pa zal ne morem, ne gre ...
se to: ko sem na Avastu nekaj klikal, mi je med drugim pokazal tudi opozorilo za okuzen pomnilnik. zanima me sledece:
- lahko z neke particije tega kompa poarhiviram fotke, al se virus lahko prenese?
- ce preprosto sformatiram komp in na novo nalozim OS - bo okej, als bodo se vseeno problemi?
- je mozno, da se je okuzil tudi prikljucek oz. modem za mobilni internet?
skratka, upam, da boste lahko vsaj malo pomagali, jaz bi z veseljem kak printscreen napopal, pa zal ne morem, ne gre ...