pomivalni stron ne pomiva v redu ...

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
vgradni candy cdi 2015, star 6 let. čistila ma, posoda lepo zložena, ni prenabasan, sol je, vse je, ampak pomije pa zaenqurc. ostajajo koščki hrane gor na posodi (pa ni zasušeno, še celo splahnemo preden damo not).
kaj naredit?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
458
83
45
dolenska
Babo zamenji
evil.gif
. Če ne bo boljše, potem stroj na servis. Mogoce ni dovolj pritiska.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Spucaj filtre, predvsem pa šobe na vetrnici.

Mogoče ste prali kaj preveč mastnega in je zapacalo šobe.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Jaz sem imel podoben problem z našim Elektroluxom. Ugotovili smo, da nam ni segreval vode. Servis je menjal grelec in programator, vendar brez uspeha. Potem so ugotovili, da je nekaj narobe z motorjem
bonk.gif

Vam ne rabim razlagati, kako je bila naša tečna....

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Ponavadi sta napaki dve (oz. tri):
- zamašene ali znucane šobe
- okvara grelca
(- zamašeni filtri)

Napako grelca ali pa zamašen filter 100% vsak stroj sporoča, pač malo si poglej če gori kakšna lučka več, če kaj utripa ipd. (to je znak za okvaro in shema utripanja, zaporedja itd. tudi pove za kakšno okvaro gre)

Znucane šobe (če so plastične) so posledica "peskanja". Če je vetrnica kovinska mislim da je na tako okvaro skoraj imun (če imaš dve, spodnja kovinska, zgornja plastična potem se vidi ker je posoda zgoraj slabše spucana, spodaj je pa ok).

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
mam dve veternici, obe žal plastični. sem jih vzel ven in spucal. ne moreš verjet kolko dreka je blo not. zdaj pa čakamo na prvo pranje ... poročam kako in kaj. drugače pa filtri spucani že od prej, pa tudi toplo je, ko ga odpreš. bomo videli.