Pomagajte preživeti (niso želve, niso pupki)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jaz sem sms pravkar poslal! Upam da pride v prave roke pa čeprav samo 1 evro!

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mogoče bi bilo dobro, ko bi država v času recesije manj denarja vložila v prekopavanja mrtvih in ga več namenila še živim ljudem.

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
"Iskrena hvala za vaš prispevek za prehranske pakete. Rdeči križ Slovenije (Donacija)"

lp

To Kaja: alterjevci so kar pozitivno naravnani, kar se pomoči tiče, če še ne veš ... Preverjeno !

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik gardelin pravi:
"Iskrena hvala za vaš prispevek za prehranske pakete. Rdeči križ Slovenije (Donacija)"

lp

To Kaja: alterjevci so kar pozitivno naravnani, kar se pomoči tiče, če še ne veš ... Preverjeno !

Kaj preverjeno?? kolikor čekiram spletne forume, ste (smo
confused-1.gif
), tle na alterju eni najbolj zadrgnjenih in škrtih, kar se tiče dobrodelnosti in pomoči v stiski...ni vam škoda denarja, za dober mobitel, za lep avto...ni vam škoda denarja za popivanje in zabave, ob koncih tedna, za dizajnerske obleke, ter za drage ure..za vse te stvari si vzamete čas in denar, le ko beseda nanese na to, da bi pomagali tistim pomoči potrebnim, je pa bolj žalostno....

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
ne nekaj na pamet
a sploh veš da ima alter svoj podforum dobrodelne akcije
bonk.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
No, no... verjetno še nisi opazila, da je trenutno v "teku" druga tema (prva je dosegla veliko strani, zaradi predlednosti je zdaj II) namenjena dobrodelni tematiki klik, in ja, obstaja tudi podforum namenjen sami organizaciji dobrodelnih akcij, a je ravno zaradi cinizma širši javnosti zaprt - dostop na povabila.
zmaga.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:

lp

confused-1.gif
), tle na alterju eni najbolj zadrgnjenih in škrtih, kar se tiče dobrodelnosti in pomoči v stiski...ni vam škoda denarja, za dober mobitel, za lep avto...ni vam škoda denarja za popivanje in zabave, ob koncih tedna, za dizajnerske obleke, ter za drage ure..za vse te stvari si vzamete čas in denar, le ko beseda nanese na to, da bi pomagali tistim pomoči potrebnim, je pa bolj žalostno....

podforum ima kar nekaj članov! Tako da takšnih neumnosti o zadrtosti jaz ne bi pisal! Sem pa takoj ko se videl link poslal en sms pa še kakšnega bom!

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Denarja nikoli ne dam nobeni izmed teh organizacij... daš 10€, od tega jih 9 gre za plače funkcionarjem, 1 pa za reveže. Nema. Bom pa spraznil omare, imam cel kup cunj in čevljev, ki jih nisem nikdar nosil, pa jih bo marsikdo vesel...

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:

lp

confused-1.gif

Sorry, teb pa dost manjka ... kje, preveri sama.
Zdej, če si alter nekoga in tu podjebavaš, pol se ti za zgornji stavek lahko pogojno opravičim, drugače ne, ker osebno poznam nekoga, ki je bil pri akciji kar precej aktiven in ve povedati, da se je takrat na forumu nabralo preko 1 k EUR. Ampak zate je to gotovo drobiž ...

Če napišem PREVERJENO, pol to verjetno drži, al kaj? Ne vse vzet za ena april ... ni vse izmišljeno danes ...

Če sem prizadel tvoj ego, sem nekaj že dosegel, če pa od tebe dobim še kak evro, pa še tolk boljš ... pa sej sem ti enkrat že napisal, da poboji niso vse ... pa da raje kaj pametnega napiš. Zdej bi bil že čas ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
Sej veš, od viška glava ne boli ...
evil.gif

Drugače, pa le, kdo, se, skriva, za, tem, nickom ???? Mal, vejc, morate, odstrant pa, nič, zato ...
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Sej veš, od viška glava ne boli ...
evil.gif

Drugače, pa le, kdo, se, skriva, za, tem, nickom ???? Mal, vejc, morate, odstrant pa, nič, zato ...
hysterical-1.gif

Jaz ne jih imam veno premalo, vejic mislim!
evil.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
pomagajmo pomagati

Ni šans! Razdal sem vsa oblačila, ki jih ne potrebujem, obutev, pohištvo in še marsikaj drugega preko podarimo.si. Direktno ljudem v roke. Posredniki so nepotrebni in preveč jemljejo zase. Unicef in RK sta organizaciji, ki jima ne dam niti centa. Vem kako na Unicefu razmetavajo z denarjem, o RK je bilo pa itak v medijih precej.