pomagajmo Jakobu

damo

Majstr
4. sep 2007
1.019
152
63
Pozdravljeni,

www.jacobsdreams.com

Lahko potrdim, da je to 100% resnična zgodba, saj je Jakobova mamica prijateljica moje v.d. žene.

Če je kdo voljan pomagati, sem prepričan, da je namen pravi, saj lahko s tem malčku odpremo vse možnosti v življenju, za katere je trenutno prikrajšan.

Vesel bom, če boste pomagali, ali pa vsaj delili informacijo naprej.

Hvala in lep pozdrav,

Damjan

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Bomo, po svojih močeh.
pozdrav.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Done...
Želim si, da se izzide....in da Jakobove sanje postanejo resničnost.
Držim pesti.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
Done.
Čeprav me pa tako pogreje ob vseh aferah in desetinah (stotinah?) mio €, ki se pokradejo v našem "brezplačnem" zdravstvu, da za take stvari življenske stvari pa ni denarja in morajo starši "fehtati" okrog.
Res žalostno, ampak naš zdravstveni sistem je pa vse eno najboljši.
PROTI PRIVATIZACIJI ZDRAVSTVA!
rolleyes-1.gif

Žalost.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:PROTI PRIVATIZACIJI ZDRAVSTVA!
rolleyes-1.gif
OT: Ker si napisal veliko bedarijo, moram komentirati. Denarja ni zaradi politike ZZZS-ja in ne zaradi privatizacije. Če bi bil prosti trg zdravstvenih storitev, bi denarja ostajalo. Sedaj pa so administrativno postavljene cene, ki so za marsikaj višje kot v sosednjih državah, za marsikaj pa tudi nerazumno nizke. Postavlja jih seveda ZZZS v sodelovanju predvsem z ustanovami javnega zdravstva. Kdor si je v preteklosti izboril udobje (drago storitev), se sedaj ne rabi truditi. Če bi tak operativni poseg, kot ga potrebuje Jakob, pri nas znali narediti, ZZZS pa bi ga ocenil na 1000 €, se ga bo izogibal tudi vsak vesten direktor javnega zavoda.
Zato je potrebno fehtanje...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
poslan sms...

me pa zanima, kako je sedaj kaj s tem Renejem, a je ta dohtar iz ZDA res tok bolj sposoben kot vsi v EU, al zakaj se bližje ne najde rešitve?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
5€ sem dal kot dam vedno za take stvari, mi je pa fajn da obstaja tale sms donacija ker se da res hitro izvest ne pa tisto da moraš preko računov plačevat.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
5€ sem dal kot dam vedno za take stvari, mi je pa fajn da obstaja tale sms donacija ker se da res hitro izvest ne pa tisto da moraš preko računov plačevat.

A ni tko da ti operater na to da neko provizijo?