Polo - ogrevanje ogledal

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Če ima Polo kaj izjemno slabo izvedeno, je to ogrevanje zunanjih vzvratnih ogledal.
Ali mi lahko kakšen VAG znalec sporoči, če se da ogrevanje zunanjih vzvratnih ogledal programsko vezati na stikalo za ogrevanje zadnjega stekla?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.385
5.661
113
Kia ma to lepo po tvojih željah
tongue-1.gif

cry12bpy.gif

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Moj Polo 1995 letnik je imel to vezano na stikalo za ogrevanje zadnjega stekla, ne vem zakaj bi to spreminjali ?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Moj Polo 1995 letnik je imel to vezano na stikalo za ogrevanje zadnjega stekla, ne vem zakaj bi to spreminjali ?

Pri najnovejšem je stikalo vezano na veselo palico (joystick) za nastavljanje vzvratnih ogledal. Zelo ne praktično, pa še misliti je treba na izklop, saj ni tipka...

@KameleON: domnevam, da je bil kakšen Južnokorejec na praksi v VAG-u, pa je zayebal še tisto malenkost, ki so mu jo zaupali
evil.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Meni se ob vklopu zadnjega stekla vklopi tudi ogrevanje ogledal (je pa bratranec od VW).

EDIT: no, ne meni, mojemu avtu
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Pri najnovejšem je stikalo vezano na veselo palico (joystick) za nastavljanje vzvratnih ogledal. Zelo ne praktično, pa še misliti je treba na izklop, saj ni tipka...

V čem je sploh problem? a slabo dela zadeva (ne odrosi v dogledenm času)ali zakaj se gre?

Kolikor jaz vem imajo običjno VW-ji na voznikovi strani gumek ki ga obrneš na levo oz. desno ter s tem določiš katero ogeldalo boš naštelal...vmes pa (nevtralna pozicija) deluje gretje ogledal -.

Torej razen takrat ko si premakneš ogledalo (par sekund, če se menjata voznika) da obrneš izven sredine...je ostalozadeva v nevtralnem položajo in se ogledala grejejo..ne glede na letni čas.

Je to zdaj kaj drugače izvedeno?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.385
5.661
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
@KameleON: domnevam, da je bil kakšen Južnokorejec na praksi v VAG-u, pa je zayebal še tisto malenkost, ki so mu jo zaupali
evil.gif

Definitivno se učijo slabih marketinških navad švabov......odkar imajo v koncernu projektanta BMW so začel tlačt not zadnje šipe na roštilj v nižje nivoje opreme
bonk.gif

Nazadnje urejeno: