Polnjenje garmin baterij

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Ima kdo nedelujoc garmin ali kak konekt bi uporabil za polnjenje nuvi baterij, baterija ima 3 pin konekt in bi jo rad napolnil da ne bi bila predolgo prazna in sla v fuc

Hvala in lp

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
MiniUSB al pa MikroUSB......pomojem prej mini

Lahko tud kak polnilc od pametnega telefona s temi konektorji....al pa na comp

Kamele0N

23. jul 2008
42.077
5.652
113
Oz jaz sem te razumel da je baterija v garminu...al si jo že vzel ven pa bi ti polnil na +/-
sprasujem se.gif

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Ko smo že pri Garminovih baterijah Po navodilih "ne smeš" menjati baterije, ker kao izgubiš neko garancijo ??? Kako je s tem? Jaz sicer imam 760-ko prikjlučenega v avtu, ampak me jezi, ko vpisujem nove cilje ali kaj isprobavam in moram vsake tolko priključit na PC, da se napolni.

Kamele0N

23. jul 2008
42.077
5.652
113
Za 760ko (in nasplosno je postopek za druge nuvije podoben) imas na youtubu postopek zamenjave baterije....google ti da pa tud ene 2 slo prodajalca baterij za nuvije...

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
760-ko še imaš v garanciji?
Če napravo odpreš s kosom plastike, se ne bo videlo nič, da si odpiral samo postopek zamenjave ti pa vzame 5 minut.

Saj zato sem dal vprašaje (??? ) poleg
wink-1.gif
, ali ostane v spominu mape, zemljevidi, nastavitve, ... ????
Torej vprašanje je:
Vzameš staro baterijo ven, daš novo noter in vse špila "po starem", ali ko daš not novo baterijo moraš narediti vse postopke kot ko si kupil novo, t.j. na novo registrirat MyGasrmin, Lifetime, TMC, zemljevide, ... ???

@KameleOn, hvala za namig
roza.gif

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Citat:
Not daš novo baterijo in vse nastavitve ostanejo take kot jih imaš, nič se ti ne resetira in ne rabiš nič na novo prijavljat ali kaj podobnega.

@popotnik hvala
zmaga.gif
.

Nazadnje urejeno:

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Citat:
Če ne boš imel kakega orodja in glede na to da si iz MB, ko boš imel baterijo se dobiva na kaki kavi in ti porihtam, lahko pa ti posodim orodje in si narediš sam
wink-1.gif

p.s.
Tukaj jo imaš za 24€ Klik

@popotnik, te držim za besedo !
wink-1.gif

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
baterije za nuvije imam od 15 do 20 eurov, baterije bi občasno napolnil, tiste katere ne grejo dovolj hitro v promet, morda ima kdo nedelujoč nuvi tudi brez ekrana, samo da je 3 pin konekt in nanj dam mojo baterijo in jo potem napolnim preko ohišja na usb

lp

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Pozdrav vsem! Želim samo povedati, da sem porihtal glede zamenjave baterije. Res je bilo 10 min počasnega dela in vse je OK. Hvala vsem za pomoč pri razlagi postopka.
ps: @popotnik midva pa se lahko vseeno dobiva kdaj na kavi
nahrung002.gif
.

Nazadnje urejeno: