Policija pridržala Titovega sina

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Take december pa res ni najbolj ugoden mesec za potomce 'ljudi na položaju'. Najprej je imel opravka s sodiščem Aksentijeviæev potomec, sedaj pa je morala posredovati policija pri vnuku Josipa Broza, Brozu mlajšem, ki je pod vplivom alkohola nadlegoval goste na zabavi, preventivno pa so mu odvzeli tudi orožje...me zanima, če bo sodniku izrekel znamenite besede ''ja ne priznajem ovaj sud!'' S tem bi dokazal, da ima smisel za humor.

Klik

P.S.: napaka v naslovu, ne gre za sina, temveč vnuka, čeprav zgleda star ko goba.

Nazadnje urejeno:

hermann

Guru
19. mar 2014
9.742
6.637
113
Policija je na pridržanje do streznitve privedla 67-letnega Josipa Joška Broza, Titovega vnuka, ker naj bi pijan nadlegoval ženo in goste na rojstnodnevni zabavi svoje pastorke.

Taprav tabel, ne preberi niti kar prilepi.

Aha, si že popravil
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ja, zmotil sem se.
frown-1.gif
Zmotil ja..res imaš preveč časa, kaj bi rekli tvoji mongolski vzorniki, da si kot baba skoz na netu..npr. jaz sem vmes med alteriranjem zamenjal končnik na avtu, vadim streljanje v tarčo ipd..kot pravi dec.
tongue-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ja, ampak pri tako polnem življenju bi lahko recimo namesto tega bral kak 'intelektualen' roman, recimo Jančarja
grin1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
eni pa imate res hude težave, ali pa čisto prazno življenje, da se ukvarjate in zasledujete take zadeve
467716-post_slo.gif

ja, zelo zelo "huda"zadeva. Bo treba analizirat dogodek vse do leta 1914... bi znal biti kriv tudi sam bivši vrhovni poveljnik
bonk.gif

Pomoje bodo tudi Rusi vmes skočili, kako si upajo "žlahtnika" pijanega sploh pogledat. Al pa vse bivše neuvrščene države sklicati na zasedanje....

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.137
7.791
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ja, zmotil sem se.
frown-1.gif
Zmotil ja..res imaš preveč časa, kaj bi rekli tvoji mongolski vzorniki, da si kot baba skoz na netu..npr. jaz sem vmes med alteriranjem zamenjal končnik na avtu, vadim streljanje v tarčo ipd..kot pravi dec.
tongue-1.gif

hysterical-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ja, zmotil sem se.
frown-1.gif
tongue-1.gif

hysterical-1.gif
No, saj sem vedel, da me občuduješ.
nahrung002.gif