Policaji......takšne in drugačne prigode

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Bom kar tu objavil, ker se mi zdi da je najbolj povezano z avtomobilizmom.

Ta post sn se odločo napisat zato, ker me je presenetlo, ko sta me za vikend ustavla dva škifa......na slog ustavljanja sem že navajen (standard z plavimi lučkami za mano)
smile-1.gif
...........ampak kaj se je zgodilo potem......

Ptrideta onadva do mene.......pa najbolj prijazna pa samo dokumente je htel met pa reko da mam lepo predelan avto pa kak gre in sem pa tja.....pa smo se menli kam hodijo žurat pa kake avte furata.....itd........jaz sn samo gledal......zakon deda sta bla....
zmaga.gif

Tak, da še vala ono pravilo.......ni vse za isti koš

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
no mene sta ustavla, sam zato da sta me ustavla. sicer je bil en blazno simpatičen ampak dobr
smile-1.gif

enkrat je šlo pa mal 'prepočas' čez vrhnko pa mi je sam reku, da se nej ne ponovi.

in ja, ne vseh v isti koš :D

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
včeraj jo je moj oče odnesel z opozorilom in ker ni imel prekrška že ohoho časa. Omejitev 40 on je šel 56.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Men je šel enkrat policaj v rezervne žarnice gledat, če so vse nitke v žarnicah cele. Samo je iskal razlog, da bi mi pobral €€€

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Moja zadnja izkušnja s kresalčki je bila dobra. ustavil me je na poti v službo, kjer sem peljal na delu kjer je omejitev 50 kmh, 78 kmh. Odnesel sem jo samo s opozorilom...drugi je pa okoli avta šnofal.
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Jest ne delim tvojega navdušenja.

Po mojem mnenju te policija nima kaj ustavljat iz dolgcajta, kar sta brez dvoma storila onadva. Drugo je, če ogrožaš varnost, divjaš, vijugaš po cesti ali kako drugače kršiš predpise.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Čuj, meni se je fajn zdelo, da je blo prvič, da me ni noben jebal pol ure.....res, pa je da sem se pelal po predpisih čist normalno( začuda)
smile-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Jst nimam tako pozitivne izkušnje... Mi je pred časom avto crknu ravno na križišču med Celovško in Tivolsko, ko sem zavijal na Tivolsko. Sem klical avtovleko in se ustavi patrulja ob mojem avtu. Za trenutek sem pričakoval, da bo mogoče ponudil pomoč ali kaj podobnega. Vse kar je naredil je blo, da mi je skozi okno zasikal, da če takoj avta ne odmaknem, da mi bo dal za pihat, ker imam itak kao rdeče oči. Res pohvalno za policista, ki naj bi pomagal folku... štajerc glupi
stupid-1.gif

Sem pa v istem križiču zadnjič videl kako je neka policajka pomagala rinit avto v dežju. Pohvalno.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
OFF:
Pa kaj je v tistem križišču? Če nisem tam videl že najmanj 5 pokvarjenih avtov v zadnjih parih letih.

B81

22. jul 2007
36.944
10.505
113
On: Boste opravili test z alkotesterjem....ste kaj pili?
Jaz: aha, nič
O: (pihnem, čakama) Kje ste kupli avto?
J: Kaj?
O: Avto ,kje ste kupli?
J: aja, avto....emm, v Ljutomeru.
O: (test 0,24 po novem )0,24. Ja NIČ ni blo, ne?
J: nekaj malega pa je res blo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik blazko pravi:

Po mojem mnenju te policija nima kaj ustavljat iz dolgcajta, kar sta brez dvoma storila onadva. Drugo je, če ogrožaš varnost, divjaš, vijugaš po cesti ali kako drugače kršiš predpise.

Saj se hecaš kajte? Potem si bom jaz kupil avto, nebom ga registriral pač peljal bom po omejitvah, itak nebo nihče nikoli dokmentov gledal
bonk.gif

Redna kontrola mora biti !!!

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Redna kontrola se ne izvaja tako, da se z lučmi pripelje za ritjo. Glede na to, da imajo dovolj kritičnih voznikov za obdelat med patruliranjem je res mal bedno, da nekoga za zabavo tam drkajo. No pa če imajo korekten odnos je še vredu...

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
veš koliko se jih vozi z neregistriranimi avtomobili, eni še celo brez izpita.

enga poznam, ki je kupil vinjeto samo zato da nebi bil sumljiv na AC (seveda ni imel zavarovanega avtomobila niti registriranega).
zdaj mislim da ga je že registriral ali pa tudi ne
hysterical-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:

Saj se hecaš kajte? Potem si bom jaz kupil avto, nebom ga registriral pač peljal bom po omejitvah, itak nebo nihče nikoli dokmentov gledal
bonk.gif

Redna kontrola mora biti !!!
Sej na dokumentih ne piše, al je avto ukraden ali ni. Tko da se policaj s tem ne more kej dost pomagat.
Khmm, zakaj pa so tablice? a ni zato, da se vidi da je avto registriran? Ne vem kako je zdej, ampak včasih, ko ti je pretejla registracija in nisi podaljšal si moral tablice vrnit. Men se je že tko enkrat zgodilo, ker mi ni ratalo avto spravit v enem mescu skoz tehničnega, pa sm moral pol hkrati vrnit stare tablice in vzet nove. Če to ne laufa več, bo kazalo to ponovno uvest.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kolega s predelanim Civicom je lani vstavila kontrola, kolega celi zašvican kak mu bojo vse živo pregledali, a policaj mu reče: ''pardon da sem vas ustavil, samo sem tudi sam hondaš in sem že večkrat videl vašega civica kak se je mimo peljal, zdaj bi pa ga rad od blizu če lahko''
grin1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
So ti že ostali povedali kako je s tem.

Jaz lahko primerjam recimo z angleškim sistemom: gor se naokrog vozijo policijski kombiji, nabiti z nadzornimi kamerami. Delajo marsikaj, med drugim skenirajo registrske tablice in preverjajo, če je vse ok, avto pravi, plačano zavarovanje, mot (tehnični) veljaven...

Meni je to bolj všeč kot kavboji, ki se za redno kontrolo zapodijo za teboj in ui-ui-ui in lučke in ti potem pogleda vozniško in prometno.