Poišči partnerja za šport

adidasSLO

Zelenc'
16. maj 2014
1
0
1
sportpartner.si je nova slovenska spletna stran za iskanje partnerjev za šport. Namenjena je rekreativcem in profesionalcem, moškim in ženskam ter ekipam in posameznikom.

Pridružite se nam in povejte naprej :D

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Kot vidim spet sami tipi....
cry12bpy.gif

Edit: Trenutno 7 tipov in ena uboga mojca :D Lih za en gangbang.

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Sej s tem ni nič narobe, si ne predstavljam, kako bi s kako babo igral tenis al pa badminton. Ne rečem, da ne znajo, ampak tiste, ki obvladajo ponavadi trenirajo in jim ne primankuje igre.
Zame, dobrega rekreativca, ki je treniral tenis in rekreativno igra badminton že 10 let, pa včasih manjka kdo, pa tud s kakim drugim je fino, zato, so fajn turnirji, če pa to ni dost, je pa taka stran čist cool. Včas tud kolega ne more in je tole fajn, če bo dost folka.
Če bi rad pa zmenkarije pejt pa na ona on in podobne flirte.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Vse na isto obrneš...

Recimo, da nisem v najboljši formi in bi rabil koga, da z njim tečem. Ker so pa ženske švahejše in počasneje tečejo, bi bilo idealno če bi lahko tekel s kako žensko.

It is only logical :D

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ne nič ni logično, nekatere ženske znajo tudi bolje in dlje teči od tipov, pa po večini so vzdržljivejše. Bolj logično je, da si najdeš sebi podobnega fatboya, ki rabi sotrpina.
evil.gif

Tudi meni je ideja super, npr. za kakšno kolesarsko turo, pa en kolega ne more, ker imajo družinsko zadevo, drugemu žena ne pusti, ker mora pazit otroke... pa nebi gonil 100km sam in si najdeš trening partnerja. Podobno tenis, sem ga začel špilati, večina kolegov, ki ga igrajo, so še svetlobna leta pred mano in bi jim bilo z mano špilati bedno. Zato bi si našel nekoga s podobno ravnijo znanja in treniral. Z ženskami pa pač ni za špilat, razen če jo hočeš nabijat še po tenisu.
evil.gif

Strani še nisem pogledal, a upam da imajo tudi možnost izbire partnerjev po ravni znanja, ipd.

Čisto dobrodošlo, lahko še kakšnega novega kolega dobiš... za fuk pa verjetno ni prava stran
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Ni slaba ideja, sam se že vrsto let trudim, da nekoga za karting dobim, pa ni interesa
wink-1.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Aja, mal bol razloz. Bi kupu svoj kart al samo za odpelat kje? Raceland al podobno... za tako sem takoj za!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Boš organiziral? Saj lahko za začetek tiste navadne karte, ki so cenejši...sam da se nas ene par zbere
smile-1.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Hehe, komot. Sam kje? Okol nas je Raceland najblizji, sam tam majo Rotaxa s katerim si sam na stezi (50eur/10minut), pol 2 mal mocnejsa (nc posebnga) in cca 10 navadnih kartov za rajo. Ti dvoji grejo lahko skup na stezo, Rotax pa izkljucno sam. To je pr nas na dolenjskem, v Lj sm bil samo v Rollbaru, za ostalo pa ne vem. Koper, Pula, Graz je pa ze malo dalec, ceprav tud tja smo ze sli na 2,3 fure pol pa nazaj :) Zment bi se blo treba, jst bi se ene 2 al 3 prpelal (vec jih ne najdem, pa se za te bo mogla bit sreca s casom).

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Zdej sele odpru tvoj link, kle smo ze bli (Graz oz. Styria), sam takrat so mel samo navadne karte za rajo (nas) - tisto 60 ne gre :) Bom zvecet mal bolj pogledal da vidm kako je zdej...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Tole je zdaj neka nova ponudba nekega slovenca, ki ponuja svoja gokarta, na onem dirkališču pa samo "gostuje", koliko sem razbral.

Meni je vseeno ker gokart, sam da se lahko naredi kako dirko, je bolj fun, pa Spidi mora prit, da nas malo nauči veščine dirkanja.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik adidasSLO pravi:
sportpartner.si je nova slovenska spletna stran za iskanje partnerjev za šport. Namenjena je rekreativcem in profesionalcem, moškim in ženskam ter ekipam in posameznikom.

Pridružite se nam in povejte naprej :D

Meni se zdi tole super ideja!
aplauz.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Sem za. Sploh ce Spidi pride, pa se kdo seveda :) Naslednje 3 vikende mam zal ze zafilane, pol pa do 10 julija ni problem.

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tole je zdaj neka nova ponudba nekega slovenca, ki ponuja svoja gokarta, na onem dirkališču pa samo "gostuje", koliko sem razbral.

Meni je vseeno ker gokart, sam da se lahko naredi kako dirko, je bolj fun, pa Spidi mora prit, da nas malo nauči veščine dirkanja.