se bo preverilo s fotografijo ko grem v Kranj ...Omenjeni radar je prikazovalnik hitrosti!
Pa brez zamere. Kot sem omeni takrat, ko si reagiral: Hvala! ker zbiraš in urejaš data!
Poglej priponko 96877 Poglej priponko 96876
se bo preverilo s fotografijo ko grem v Kranj ...Omenjeni radar je prikazovalnik hitrosti!
Pa brez zamere. Kot sem omeni takrat, ko si reagiral: Hvala! ker zbiraš in urejaš data!
Poglej priponko 96877 Poglej priponko 96876
Podaj kakšen link, ali kaj približnega ?
verjetno počrpan iz AMZS appa, kjer je tudi, sicer malo preveč proti gostilni, ampak ajdepotem ga je na tomtom maps - easylink na pravilnem mestu zaznamoval, ga imamo not. THX
Zakaj pa ga nam ne sporočiš?TomTomu sem ga lepo jaz sporočil![]()
K smo šli gor , ga še ni blo not vnešenega v easylink tomtom maps, drug dan je pa bil že prikazan.TomTomu sem ga lepo jaz sporočil![]()
Če povem po pravici, tole temo manjkrat pogledam. Občasno pa - predvsem TomTomu - sporočim kakšno spremembo na cesti.Zakaj pa ga nam ne sporočiš?![]()
V Velenju stacionarni radar, ki še ni vnešen na Cesti na Jezero, nameščen na drog razsvetljave pri skladišču Osmica, omejitev 50 km/h.
Tole naj bi bil postavljen cca avgust 2024. Ampak vseeno THXV Velenju stacionarni radar, ki še ni vnešen na Cesti na Jezero, nameščen na drog razsvetljave pri skladišču Osmica, omejitev 50 km/h.
Ja zgleda.Hvala za vnos.zgleda bo kot pri Hrvatih, počasi posrat z radarji vse