Pogoji za članstvo na nekem forumu

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Najprej Vsem skupaj želim pojasniti, da je ta forum od nedavnega spremenjen v tej meri, da edinole general Braincleaner dodaja člane. To pa ni nič takšnega, saj se vi enostavno prijavite, email pa je poslan Generalu, ki vas odobri.

Odobri pa vas ne edinole, če je vaš NickName prokomunističen, anarhističen ali nejasen.
Denimo, da je vaš NickName TiTo, Stalin, Antifašist, partizan, anarhist in podobne neumnosti, ki zgolj skušajo vplivati na forum tako da bi ga deformirali in uničili. Tega pa ne morem dopustiti.
Ali pa,da je NickName nejasen, to pomeni, da ime izgleda nekako takole: Boom, Fire, JuRE, xXx,

Zato Vas milo naprošam, da si, ko se prijavljate na forum nadanete nek razumljiv NickName, da vas bo General tako lažje registriral in o Vas ne bo imel pomislekov.

Če pa bodo kakšne nejasnosti Vam bo General odgovoril z Mailom.

OSTANITE MOČNI V VERI IN POLITIČNEM PREPRIČANJU !

Še link do foruma.

Na tole sem naletel slučajno, povezava je bila na zbiralci.com.

BTW: koliko moraš biti star da te sprejmejo v tisti zavod v Idriji ali pa na Polju?
uf-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
domobranci so bili edina vojska v zgodovini ki so se opirali na svetle ideale MATI-DOMOVINA- BOG

Našel sem skupino ljudi, ki razume moje ideale
hysterical-1.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
ali lahko imam v demokraciji pravico do tega, da se odločim kaj bom sprejemala in kaj zavračala?

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Au ne me jebat. Se bom rajši zadržal komentarja. Boljše da sploh ne grem gledat tega "foruma", ker me je danes že ena stvar v precej slabo voljso spravla, to bi bla pa pika na i.