Poglejte kako lepa slikica!!!

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
ceste.jpg

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
to pač ni res da samevajo!!! na vsakem drugem je postavljen radar!

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.811
561
113
42
povsod malo
Proklete ikonce delo na cesti
jezen.gif
zaradi njih ne vidim v katerih krajih ne delajo in se jih moram izogniti.
Pa meni zgleda kot, da ima naša kura hude norice
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Vsaj pol od teh slikic je prikaz urejanja kakega vaškega vodovoda ali pločnika.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Jaz pa ne mislim več kupit vinjete, dokler bo tolko trikotnikov na zemljevidih.
Če pa me bodo Darsovci drkali zaradi tega, pa jim bom rekel, da se opravičujem, ker nimam vinjete. In se bom odpeljal naprej....

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Žalost je to, da je vseh delavcev skupaj ene toliko kot je trikotnikov tle gor.
crazy1.gif

Šef: "Fantje, tole ulico še razkopljemo, pol pa gremo na kolektivnega!"

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Če bi se res delalo kot je treba, bi Slovenija ob takem vzdrževanju imela ene najboljših cest na svetu. V resnici pa večina teh gradbišč sameva ...

A ni ironija, da bodo 3 km dolgo stezo na Brniku, pardon, na letališču Pepčka Puklja, končali v dveh tednih, in to so vse 'špecialni asfalti', en ****** Elblov klanec pa so na novo asfaltirali 10 mesecev. Hvalabogu je zdaj AC, ker so tisto cesto popravili dve leti nazaj in je zdaj spet zrela za popravilo. Ko jo popravijo, pa bodo šli nazaj na novozgrajeno AC in začeli tam drmat. Včasih, ko pridem že mimo Cerkvenjaka na tisti res ubog asfalt, se trudim met vrečko na glavi, če so okrog mene še drugi avti.
V petek me je pri 140 prehiteval en stric v CL65 z dokaj visoko brzino in je zgledalo, kot da mu nekdo podtalno ženo poriva na zadnjih zicih, tako mu je nihal avto. Pri cestninski pa je tudi ena mlada familija nekaj čekirala kolesa na scenicu.

Pol folka teh banjic na cesti ne vidi in ne občuti, druga polovica pa. Izvajalec BAJE pravi, da je to zaradi omejitve 110 km/h.
hysterical-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
to z letališčem je tudi mene mal dvignilo.
tam dela 120 ljudi naenkrat podnev in ponoč in bojo končal v 2tednih. Avtocesto pa rihtajo, kot da jim je to zadnja briga:S

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
to z letališčem je tudi mene mal dvignilo.
tam dela 120 ljudi naenkrat podnev in ponoč in bojo končal v 2tednih. Avtocesto pa rihtajo, kot da jim je to zadnja briga:S

Veš zakaj? Zato, ker so delavci premalo plačani, nadzora nimajo pa nobenga. Mogli bi leteče nadzornike uvest, ki bi hodili po gradbiščih in kontrolirali kaj folk dela. Pred 14 dnevi so blizu nas razkopaval in na novo asfaltiral cesto, pa sem na lastne oči videl koliko se dejansko dela. Sem bil kar živčen, ko sem jih gledal kako prestopajo in se naslanjajo.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
toliko kot jih plačajo toliko delajo.

pa tudi oni gredo "obnavljati" ceste samo zato da jih ljudje opazijo, da se nekaj "dela", da dobijo firme nakazan denar na račun in da se ga porabi tudi če kakšna cesta ni potreba obnove
smirk-1.gif

je bilo na tv kako v ameriki delajo ceste. en stroj postrga star asfalt, za njim se vozi kamion ki se mi zdi da stresa novi asfalt, za njim pa se vozi spet en stroj ki ravna ta novi asfalt.
in na dan naredijo ogromno kilometrov
smirk-1.gif

pri nas pa 10 delavcev, 1 ima metlo v rokah (pri vsej tej mehanizaciji on na roke pometa), pa malo cesto zaprejo, pa mogoče najdeš kje še kakšen kamion
cool-1.gif

cenovno je pa isto kot če bi naredili 100km nove ceste
bonk.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
je bilo na tv kako v ameriki delajo ceste. en stroj postrga star asfalt, za njim se vozi kamion ki se mi zdi da stresa novi asfalt, za njim pa se vozi spet en stroj ki ravna ta novi asfalt.
in na dan naredijo ogromno kilometrov
smirk-1.gif

Če skipaš običen asfalt po cesti skozi Death Valley se bo skoraj že sam razlezel. Pri nas pa ni tako visokih temperatur in ga je potrebno temu primerno vgradit. Pa da ne rečem še, da pri nas ponavadi pozimi vozišče še zmrzne. Aja, to za vas ne igra vloge...
bonk.gif

Aja, sorry za moj kometar. Tukaj so itak več ali manj komentatorji, ki delajo vsaj v Nasi.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
A ni ironija, da bodo 3 km dolgo stezo na Brniku, pardon, na letališču Pepčka Puklja, končali v dveh tednih, in to so vse 'špecialni asfalti', en ****** Elblov klanec pa so na novo asfaltirali

Dej, če nimaš pojma raj ne nabijej. Sanirali bodo 700m piste. Odpeljali bodo pa ta tvoj 'špecialni asfalti', ker je bil začetek piste prebrizgan z katranom. Bik zahojen.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Bik zahojen te je na svet spravil, kot zgleda. Tudi če delajo 4x 700m po 2 tedna, je to vseeno manj kot pa 10 mesecev za pol krajšo cesto, se ti ne zdi? Če bi ti ponazoril v žakljih cementa in šajtrgah, bi bolje razumel? Špecialni asfalt je pač ironija in če tega ne razumeš, je to pač del tvoje preskromne identitete.

Če ti kdaj kaj v glavo prileti, veš, kdo ti bo najbolj privoščil.