Podforumi

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Verjamem, da je težko (nemogoče?) omenjeno narediti, ampak zdi se mi dobra ideja:

Čvek
- Novice
- Dogodki
- Spam

Za ogled vseh štirih oddelkov je potrebno odpreti 4 okna. Predlagam, da bi bilo možno s povezavo (zraven matičnega oddelka.. v tem primeru Čvek) odpreti vse štiri na eni strani. Pač postlist.php bere iz štirih oddelkov hkrati.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Forum tega ne omogoča, dodajanje te funkcije pa pomoje ni smiselno.
Če ti kaj pomaga, zgoraj desno imaš linke "Glej sporočila: zadnjih 24 ur . zadnjih 48 ur . zadnjih 7 dni ", kjer ti zlista vse teme (vsi forumi), v katerih je bilo kakšno sporočilo v izbranem obdobju.

Če pa bi rad samo prej omenjene 4 forume, pa je ta link pravi zate.
(enak kot "zadnjih 24 ur", le da prikazuje samo te 4 forume)

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Samo - a ni to precej nepregledno?
Ker je vse namešano in moraš potem po vrsticah gledati, ali nekaj sodi v čvek ali kam drugam?

Vsaj meni ti predalčki kar precej povedo, kaj utegnem v sporočilu najti - in če je vse že posortirano po predlačkih.

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Razumem...

Dve podvprašanji.

1. Kaj so tiste puščice v temah zadnjih 24 ur?

2. Bi se dalo teme 24ur / 3dni posortirat po forumih in šele potem po času? To bi bilo pravzaprav še bolj prikladno od prejšnjega predloga...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Tista puščica te vrže na neprebrano sporočilo, medtem ko te sam naslov teme vrže na začetek.
Dalo bi se prvo posortirati po forumu in nato po datumu, samo ne vem če je to smiselno, jaz ko berem teme pač grem skozi vse forume. Itak ti največ časa pobere branje samih tem, kot pa tistih par dodatnih klikov, da prideš še v ostale 3 podforume.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Tudi jaz tako pregledujem forum. Najbrž imaš res prav, da večino časa pač prebiraš teme in tistih par klikov ne pomeni veliko.

No ja... samo ideja pač. Hvala za komentarje.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Čvek
- Novice
- Dogodki
- Spam

Vsi ti bi se lahko zdruzili v enega in sicer Nabijalnica/Peskovnik
cheer.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Na začetku se je ločevalo, zdaj se bo pa spet vse skupaj zmetalo. In vso delo bo šlo v nič.
smirk-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Zakaj se je pa tema o titulah zaklenila?
frown-1.gif

Js sm ravno hotela predlagat, da bi PiLLLetu dal titulo "drifter s TAMčkom"
grin1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Tema je bila offtopic. Tako da ne smetit še te teme, drugače jo bo doletela enaka usoda.