podarim

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Pa to je huj kot srečanje s predsednikom. Včasih sem oblačila oprala, zlikala, zapakirala v vreče in odnesla sosedi, ta pa v Bosno in je bil mir. Dons ne morem oddat teh par oblek. Gledam na podarimo.si, pa kaj še, darilno pogodbo podpisat, RK dela v sredo do 16h DDDDDDDD?

Če kdo rabi oblačila, naj mi javi pod ZS, pošljem po pošti pa prosim brez neke papirologije, če ne bom vrgla vse skup v smeti. Imam pa še kakšno risanko na DVD za tamale, pa kakšno knjigco tudi.

majč

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
konfekcija je št?

risanke pa bi, pa knjigco tut.

a ne, kok so čefurji bili ok. sam sem zvozil kamione robe dol.pa so bili vsi hvaležni

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
očitno še ni take krize, al kwa?

lej če kaj rabiš, mi piš na ZS, al kaj ti ni jasno? napiš naslov in pošljem, sem rekla brez kompliciranja

majč

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Lahko pridem osebno iskat?

Konfekcijske številke niso pomembne spljoh
grims-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
pa dobr no, a vsaj poznaš koga, ki rabi oblačila....niste resni

če je kakšen za kofe, naj tud sporoči na ZS, če upa
10.gif

P.S. če mislite smetit s kofeti po tej temi, bom pa res vse skup u smeti zagnala, mislim jaz pa slikam pa iščem če bi komu lahko pomagala, tle ste pa sami preseratorij, očitno
uf-1.gif

majč

Nazadnje urejeno:

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.137
71
48
123
Na karitasu baje ne komplicirajo, edino na kar moras pazit so hijene pred stavbo, ki ti premecejo vse kar prineses. (Ljubljana poljane)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Komu ponujaš? A ne veš de je tu gor sama hohštaplarija srednjeslojska, ...če pod mamicino streho živijo in rabljene avte vozijo, nima veze, -srednji sloj so
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ma briga mene srednji sloj pa vaše frustracije. Če rabiš, sem rekla - piši na ZS, če ne rabiš, ne komentirej in ne pribijaj neumesnih bedarij.

majč

P.S. Ta srednji sloj si želi kave................
priden.gif

Nazadnje urejeno:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.260
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Pa to je huj kot srečanje s predsednikom. Včasih sem oblačila oprala, zlikala, zapakirala v vreče in odnesla sosedi, ta pa v Bosno in je bil mir. Dons ne morem oddat teh par oblek. Gledam na podarimo.si, pa kaj še, darilno pogodbo podpisat, RK dela v sredo do 16h DDDDDDDD?

Če kdo rabi oblačila, naj mi javi pod ZS, pošljem po pošti pa prosim brez neke papirologije, če ne bom vrgla vse skup v smeti. Imam pa še kakšno risanko na DVD za tamale, pa kakšno knjigco tudi.

majč

aplauz.gif
Lepa gesta od tebe, ne pusti se sprovocirati, folk rabi take stvari

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.440
7.556
113
Citat:

in

Citat:
Ma briga mene srednji sloj pa vaše frustracije. Če rabiš, sem rekla - piši na ZS, če ne rabiš, ne komentirej in ne pribijaj neumesnih bedarij.

majč

priden.gif

To je de facto rdeča nit te teme =P

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:

in

Citat:

majč

priden.gif

To je de facto rdeča nit te teme =P

Kave ali "kave"?
grims-1.gif

Nič noče povedat....
17758-icon_confused.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Gledam na podarimo.si, pa kaj še, darilno pogodbo podpisat,
majč

od kje ti pa to??? jest jo še nikol nisem podpisal...

cunje pa v humano (če jih ne bo kdo iz tukaj vzel), za dvd pa knjigice pa vprašaj v vašem vrtcu ali šoli...

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:

majč

priden.gif

Jaz sem enkrat nazaj naredil tuki akcijo. http://mito.sinkovec.si/zbiralna-akcija-uspela/ Dober občutek je ko so ljudje hvaležni.
Ko pa je prišla tista gospa po škatle mi je povedala take zgodbe, da me je kr mal stisnlo. Te gospe pobegnejo od doma z otroci včasih kr copatih, brez dokumentov itd... Potem jih dajo v varno hišo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sej jaz sem mehkosrčen..sam vidim, da je kle v igri spet zgodba bogih bab, k so doma tepene. pa kamorkol pogledaš..so abbe tepene. k da živijo s samimi neadertalci..a k gledaš po cesti..so vsi tipi k poscana ščeneta, babe pa k pavi.

kok sem alergičen ratal na te zgodbice...