Kupiti moram podaljšek za zunanjo uporabo (ne rabim IP44, itd., ne bo med dežjem zunaj) dolžine do 50m. Bi bilo verjetno skoraj dovolj 25, ampak raje vzamem sedaj daljši in bo.
Kolikor sem gledal se cene vrtijo tam okrog 100 EUR za debelino žice 1.5, vendar mi stvari že po fotografijah ne izgledajo ravno najbolj kvalitetne (Cemos, itd.).
Recimo tukaj jih je ogromno v ponudbi:
Potem sem našel tega, ki ima debelino žice 2.5:
In ista znamka, samo dražji, pojma nimam, kje je razlika:
Sicer mi plastika ne izgleda kot nekaj, kar je zelo trpežno in dolgotrajno.
A je ta Geko za kaj oz. katere znamke podaljškov naj gledam, da kupim enkrat in pozabim? V top profi opremo in cenovni razred ne bi ravno zašel.
Kolikor sem gledal se cene vrtijo tam okrog 100 EUR za debelino žice 1.5, vendar mi stvari že po fotografijah ne izgledajo ravno najbolj kvalitetne (Cemos, itd.).
Recimo tukaj jih je ogromno v ponudbi:
Podaljški in rolete - elektroinštalacije - inpos - Inpos
Podjetje Inpos d.o.o. je specializirano za prodajo kvalitetnih tehničnih izdelkov industriji, podjetjem, obrtnikom in domačim mojstrom. V spletni trgovini lahko preverite pestro ponudbo električnega orodja, radiatorjev, motornih žag, varilnih aparatov, motornih kosilnic, delovnih oblačil in...
www.inpos.eu
GEKO Podaljšek na bobnu, gumijasta izolacija, 3x2,5mm2, 50m - Center Orodja
Podaljšek na bobnu z gumijasto izolacijo GEKO je kot nalašč za vsak dom, vrt, delavnico ali gradbišče. Opremljen je z varovalko za zaščito pred pregrevanjem.
www.center-orodja.si
GEKO K00233 Podaljšek na bobnu, gumijasta izolacija, 3x2,5mm2, 50m - Center Orodja
Podaljšek na bobnu GEKO je kot nalašč za vsak dom, vrt, delavnico ali gradbišče. Opremljen je z varovalko za zaščito pred pregrevanjem.
www.center-orodja.si
A je ta Geko za kaj oz. katere znamke podaljškov naj gledam, da kupim enkrat in pozabim? V top profi opremo in cenovni razred ne bi ravno zašel.