Počeno steklo-neurje

Biciklari

Pripravnik
13. sep 2012
558
0
16
včeraj v neurju priletel kamen v šipo in je počila, zdaj pa že vleče črto naprej.
Imam zavarovana stekla.
Ali lahko grem kar direkt na Carglass z zavarovalno polico ali moram prej koga kontaktirati?
uf-1.gif

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
Citat:
Uporabnik Biciklari pravi:
včeraj v neurju priletel kamen v šipo in je počila, zdaj pa že vleče črto naprej.
Imam zavarovana stekla.
Ali lahko grem kar direkt na Carglass z zavarovalno polico ali moram prej koga kontaktirati?
uf-1.gif

carglass te bo nategnil z poceni kopijo. pejd na pooblasceni servis, bos vsaj dobil originalno steklo ...

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.343
113
za šankom
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik Biciklari pravi:
Imam zavarovana stekla.
uf-1.gif

carglass te bo nategnil z poceni kopijo. pejd na pooblasceni servis, bos vsaj dobil originalno steklo ...

kje pa misliš da se dobijo original stekla

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Na pooblascenem servisu prav gotovo
smile-1.gif
... Sicer pa Carglass je precej drag... ce si seveda samoplacnik... Ravno pred kratkim je sin spraseval, ker je imel na Yarisu luknjico od kamencka na prednjem steklu (pod ogledalom... tako, da ni v vidnem polju in se je dalo popravit)... Pri Carglass-u naj bi zadeva stala menda 99€ ( http://goo.gl/ZfLlXv )... in ga je kostalo popravilo 30€ ...

Ce gre preko zavarovalnice je to itak vseeno...

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.343
113
za šankom
hočem to povedat da so original stekla velikokrat narejena v istih tovarnah kot "ponaredki"
važna je znamka recimo saint gobain na servisu ali pri carglassu je isti šmorn

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
Citat:
Uporabnik shift pravi:
hočem to povedat da so original stekla velikokrat narejena v istih tovarnah kot "ponaredki"
važna je znamka recimo saint gobain na servisu ali pri carglassu je isti šmorn

veliko stvari je narejeno v istih tovarnah, pa je vseeno razlika ... predvsem v nadzoru kvalitete ...

ce gre za enako ceno, hocem original. ce je razlika v ceni 40, 50 ali vec % in je avto vreden nekaj jurjev, je zaradi mene lahko gor kopija.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Ko sem menal šipo sem šel na pooblaščena, ker sem hotu met original.... na CG sem šel popravit samo pikico, urejeno v 30min, odnos do stranke je bil na nivoju, počaku sm v sprejemni pisarni, ponudl so mi kavico in revije, na koncu me je dečko ki je popravil zadevo odpeljal še do avta, pokazal rezultat in razložil kaj in kako....

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Ko sem menal šipo sem šel na pooblaščena, ker sem hotu met original.... na CG sem šel popravit samo pikico, urejeno v 30min, odnos do stranke je bil na nivoju, počaku sm v sprejemni pisarni, ponudl so mi kavico in revije, na koncu me je dečko ki je popravil zadevo odpeljal še do avta, pokazal rezultat in razložil kaj in kako....

enota v lj?

kako mu je bilo ime?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
LJ ja, žal se imena ne spomnem... bi mogu pogledat če je na servisnem listu samo dvomim da je