Počeno ohišje

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Imam polomljen vogal presnosnika. Kako je do tega prišlo se mi ne sanja, vem samo, da prenosnik ni bil deležen nobenih udarcev ali da bi kam padel, skratka, nič takega. S svojimi stvarmi delam dobro in vestno.
Pred približno tremi meseci sem opazil, da mu manjka vogal, pa mi še zdaj ni jasno zakaj se je kar odlomil
confused-1.gif

Kakorkoli... Ohišje se je do zdaj odpiralo/zapiralo čisto brez kakšnih koli težav, danes sem pa opazil, da plastika odstopa in vse poka, tako, da ga več niti ne upam zapreti.
Zdaj če kdo ve, me zanima kakšna je to škoda in koliko bi na oko stalo če bi mi to zamenjali? Predvidevam, da poceni ne more biti, glede na to, da ni lih ena komponenta, da bi jo zamenjal v dveh minutah...
crazy1.gif
Garancije več nimam, je pa prenosnik zavarovan če kaj pomaga.
Hvala za info pa LP.

Evo še posnetek: KLIKNI ME - YOUTUBE

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Žal ti lahko rečem le tisto, kar že veš:
- pokliči na servis in povprašaj za ceno, žal bo verjetno potrebno v tujino, ker tvoj model (Pavilion?) tule nima garancije
- preveri pogoje in kritje zavarovalne police

B.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Mnja...
smile-1.gif

Bi jaz tole kar sam malo razstavil, če bi le vedel kako.
smile-1.gif
Mogoče dobim kakšno idejo čez kakšen dan ali dva, hehe. Se mi dozdeva, da je not en vijak, ki je potreben malo zatesnitve, ampak to je le ugibanje. Kako naj to odprem pa se mi še sanja ne.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
po videu sodeč, bi rekel da gre nekak takole:
pokrov zapreš samo toliko, da se ti mal odpre tale razpoka.
vzameš kak izvijač (če imaš plastičnega še boljš) in greš po robu in vlečeš ven zgornji del pokrova.

sam predno se lotiš projekta, probi mal, tolk da vidiš če gre res tako, da ne boš slučajno še več škode naredu.
ponavadi pa grejo take stvari kr težko narazen.
pred dnevi sem razdiral en prenosni telefon, je bil tko skup dan, da bi se ga upal tut ob steno metat, pa se ne bi razletel.

edit:
sicer je za toshibe, morda pa najdeš kak namig http://www.irisvista.com/tech/

Nazadnje urejeno: