Poceni slušalke za mp3

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Za svoj mp3 predvajalnik rabim ene nove slušalke, ki jih uporabljam pri rekreaciji (kolo, tek).... zato ne rabim nekih super dragih slušalk ampak take za katere mi bo vseeno, če jih bom prehitro uničil.

Bi pa še vedno rad imel kolikor toliko dober zvok (da niso pretirani basi in podobno).

Kje bi jih lahko kupil, mi mogoče katere priporočate na podlagi lastnih izkušenj? Včasih sem to kupoval pri dealextreme...
Raje kupim 4 komplete povprečnih slušalk po 8 eur kakor pa 1 odlične slušalke za 30eur.

Tomsonman

Majstr
30. maj 2010
3.687
291
83

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz prisegam na Sony MDR-W08L - praktično neuničljive (lahko jih zvijaš kolikor hočeš), med tekom ne padejo iz ušes, ker so preko glave, ne tiščijo, ker so samo 'na' sluhovodu, zvok je super...

Treba pa kupit na eBayu, stanejo par €, sicer so cene kar zasoljene. Nazadnje sem naročil iz ZDA, prišle v originalni embalaži.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Sony in pa Philips za par evrov??? To je verjetno kopija ane? No sej to me ne moti, glavno da je zvok kolikor toliko za prebavljat.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz sem jih nazadnje kupil za nekje 20€ s poštnino vred (nekje 15€ + 5€ poštnina iz ZDA), embalaža mi ni zgledala kot kopija (pa ponavadi so ponaredki brez embalaže), sem pa gledal, da so cene kar narasle. Takrat je bilo kar nekaj prodajalcev s takšno ceno, zdaj pa so kar šle nekam v nebo, najcenejše so 44€
crazy1.gif

Ponaredki (če so bili, sam nisem opazil razlike, samo embalaže ni bilo) so pa bili po nekje 8€, sem ene 2 leti nazaj kolegu kar dvojne naročil.