+ resolucija ekrana
+ ravno prava velikost računalnika za še normalno delo
+ velikost tipk (glej še -)
+ delajo marsikatere igre
+ baterija - imam ga na nekje polovici svetlosti (se da normalno delat) in zdrži 5 ur. Za 6 ur je treba (baje) izklopit Wi-Fi
+ uradni driverji za 32 XP, 32-64 Vista in 32-64 Win 7
+ dober wi-fi domet.
- ventilatorja se ne da čisto ugasnit (je pa tih tak, da se ga ne sliši, se ga bo pa sigurno čez leto, dve...)
- zaradi velikosti tipk je malo prostora vmes in je slepo tipkanje bolj slabo
- namesto VGA bi bil boljši S-Video - za starejše naprave, ki nimajo HDMI, VGA pa še manj
- ni Windows medija, samo na particiji (kar je sicer logično, ker ni optične enote, pa vseeno).
1080 HD še nisem sprobal, edino na Youtube, kjer šteka (tudi z zadnjim Flash 10.1 Beta). 720 Youtube dela tekoče.
Na koncu mi ni niti malo žal, da sem ga vzel, naložil sem Win 7 Ultimate na novo, naloži se zelo hitro (30 sek nekje), ocena hitrosti je 3,2 zaradi grafike (ostalo okoli 5), ampak več kot dovolj za vse glass/aero efekte.
Naročil sem si drug adapter, ki ima 2-polni priklop (brez zemlje), ker ga bom imel priklopljenega na mešalno mizo / video konzolo, da ne bo bruma. Plus še nekaj drobnarij:
Napajalnik 6,76€, avto polnilec 5,82€, torba 14,1€ in zunanji pekač (slim, beli) 34,02€. Če hoče kdo ebay linke naj pove.