Poceni pivo v Ljubljani

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Torej, zanima me, če kdo ve, kje imajo dokaj poceni pivo v lokalih v Lj? Zadnjič sva bila s kolegom v Enpubu v Šiški, pa je bil Guiness mislim da cca. 5€, kar se mi zdi občutno predrago.. Tudi Cutty Shark al kaj je že tist lokal v Knafljevem prehodu nasproti Cantine ima kar draga tuja piva, skoraj nobeno neslovensko pivo ni pod 4€.. Za Guiness lokal se ne spomnim kakšne so cene..
Na plano z info torej!
nahrung002.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Guiness ma per po 2,6 se mi zdi....pa sej je po vecini lokalov tm okol 2,5 pivo. Slovensko. Guiness pivo in ostali tuji je pa itak blo zmer vec.....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.654
113
Od 3-4 eur jih mas v kino siska kukr hocs

Kellerbier zmaga
smile-1.gif

Pa u orulcku mas tud pive iz ceuga sveta

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pločnik, Prešernov trg, veliko točeno Laško ali Union 2,0 €.
grims-1.gif

Sicer pa lokalov s pivom za dobra 2 evra je po Ljubljani ogromno, seveda pa niso tako znani kot tvoji omenjeni. Točeno Laško za 1,90 dobiš ob Gradaščici v Trnovem - Šank Pub (ta cena drži že od uvedbe evra dalje, pred tem je bila 300 sit). Irish Pub v Mali ulici ima glede na ogromno izbiro piv ter lokacijo tudi dokaj ugodne cene.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.654
113
Popravlam tiskarsko......v prulcku

Jah tocena niso lih.....so pa boljsa od tocenih domacih
tongue-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Mislm, da fant ne išče poceni piva ampak poceni neslovensko pivo, tko da, jst bi reku težka bo. Vsaka piva k so mal bl, so nekje iste cene, jst še nism naletu, da bi bil kje ful pucen guiness, maher brau, killkeny, human fish...kr poenotijo vsi, da vsi služijo s temi peri. Sm pa nazadnje pil v piramidi veltinsa in je bil tok mehurčkast, da me je že jezik peku, po dveh sm bil pa napihjen k žaba. Slišal sem, da v bunker pivnici točijo pivo, kot se za gre v treh fazah, drugače šef zavrne...bi blo za robat
wink-1.gif

prestige

Zelenc'
24. feb 2013
7
0
1
jp, tale bunker je čista bomba. smo zadnjič s kolegih rekli, da gremo na en pir, vsaj probat.. pa smo se zadržal za celo popoldne
smile-1.gif
)

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Od 3-4 eur jih mas v kino siska kukr hocs

Kellerbier zmaga
smile-1.gif

Pa u orulcku mas tud pive iz ceuga sveta

Ja, sam so v pixnah.
grin1.gif

godec ga ma tocenga (vsaj mel ga je ksn dobr mesc nazaj)

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Poceni pir... Foerster ma točeno pivo 0,5L od Lipnika po 1,5 € , Semafor pa po 1,5€ se mi zdi da točenega Uniona (nisem zihr)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik HABAHABA pravi:
Kot izgleda, se ne gre za nasega "Gamsa". Ce pa hoces poceni kupiti alkoholno pijaco in pivo pa imajo razprodajo blaga v merkatorjevi stacuni in na njihovi stacuni na webu.
Odpri:
http://www.mercator4u.com/img_m4u_discd/DRINKS_Discount.pdf

Jasno, poglej link le, ce imas namen kupiti malo vec in ne samo eno plocevinko! Pa "na zdravje"!

Malo več?! 10000 funtov robe moraš kupit. Tolk v celem življenju ne bom požrl alkohola.

HABAHABA

Zelenc'
1. mar 2013
9
0
1
Ne, ne, ne rabis 10000 funtov! Jaz sem vzel 1 karton whiskijev (mesano), 2 kartona ostalih pijac ter 1 karton piva. Vse skupaj smo dobili preko DHL-a dostavljeno na dom za vse skupaj pa sem placal vsega 1565,00 eur za postnino pa nisem placal nic.
V sluzbi sem prodal dalje 14 flas in zanje dobil dober denar ter zasluzek tako, da me je moja pijaca stala le nekaj drobiza. Ko govoris z njimi jim reci, da rabis za "OSEBNO RABO" in ne bodo komplicirali! Najboljse je, ce se jim poslje mail, ker drugace bodo prevec sprasevali kam, za koga, kaj bos delal s pijaco, itd... zato je mail najboljse orozje. Poslal sem jim fotokopijo potnega lista (da sem dokazal, da sem polnoletna oseba), dati sem moral se podatek od mojega bancnega racuna (da so videli, da imam bancni racun ter sem torej dejansko jaz-jaz), dobil sem podatke za nakazilo, vplacal preko NLB z bancnim swift nakazilom ter robo dobil cez 15dni. Precej preprosta zadeva in zelo-zelo poceni pijaca. Mikalo me je, da bi jo kupil se vec in jo prodal po lokalih in kaj dobrega zasluzil pa nimam casa zaradi sluzbe.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik HABAHABA pravi:
Ne, ne, ne rabis 10000 funtov! Jaz sem vzel 1 karton whiskijev (mesano), 2 kartona ostalih pijac ter 1 karton piva. Vse skupaj smo dobili preko DHL-a dostavljeno na dom za vse skupaj pa sem placal vsega 1565,00 eur za postnino pa nisem placal nic.
V sluzbi sem prodal dalje 14 flas in zanje dobil dober denar ter zasluzek tako, da me je moja pijaca stala le nekaj drobiza. Ko govoris z njimi jim reci, da rabis za "OSEBNO RABO" in ne bodo komplicirali! Najboljse je, ce se jim poslje mail, ker drugace bodo prevec sprasevali kam, za koga, kaj bos delal s pijaco, itd... zato je mail najboljse orozje. Poslal sem jim fotokopijo potnega lista (da sem dokazal, da sem polnoletna oseba), dati sem moral se podatek od mojega bancnega racuna (da so videli, da imam bancni racun ter sem torej dejansko jaz-jaz), dobil sem podatke za nakazilo, vplacal preko NLB z bancnim swift nakazilom ter robo dobil cez 15dni. Precej preprosta zadeva in zelo-zelo poceni pijaca. Mikalo me je, da bi jo kupil se vec in jo prodal po lokalih in kaj dobrega zasluzil pa nimam casa zaradi sluzbe.
Kje je kak link za poceni alko pijačo?