Poceni pir v flašah

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Ve kdo za kakšen užiten pir, ki ga prodajajo v gajbah/flašah? Obstaja sicer cel kup užitnih pirov in radlerjev v Lidlu, Hoferju, Sparu (tam nekje okrog 0,50€ na kos), vendar je vse v piksnah - kar mi gre na jetra. Obstaja kaj za prav tako tam okrog 0,50€ samo da je v povratnih steklenicah?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Ve kdo za kakšen užiten pir, ki ga prodajajo v gajbah/flašah? Obstaja sicer cel kup užitnih pirov in radlerjev v Lidlu, Hoferju, Sparu (tam nekje okrog 0,50€ na kos), vendar je vse v piksnah - kar mi gre na jetra. Obstaja kaj za prav tako tam okrog 0,50€ samo da je v povratnih steklenicah?

hajneken v metroju 0,33 flashka 69 centov

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.558
1.150
113
Jaz nisem več prav ljubitelj pira, na vsake kvatre mi pa zelo zapaše ohlajeno Mercator pivo oz. Unionov Pils. Sedaj tudi etiketa na flaši ni več socialna.

Se pridružujem mnenju o piru v piksnah. Je iz flaše bistveno boljši.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Bljak!!!
Oba omenjena "pira" si tega imena sploh ne zaslužita!!! To je nadomestek pir za socialce, ki si pravega ne morejo privoščiti!!! Če mi kdo ponudi omenjena "pira", se samo zahvalim.
Že Union in Laško nista ne vem kaj, ampak se ju vsaj da normalno piti, imata okus!

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
pivo more imeti najmanj 5,2 "volta" pravi moj, da ostalo pod tem je na hitro zavreto in prodano.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.558
1.150
113
Takšne goste, kot si ti, imam jaz rad. Mi vsaj socialnega pira ne pijejo.
nahrung002.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Jaz nisem več prav ljubitelj pira, na vsake kvatre mi pa zelo zapaše ohlajeno Mercator pivo oz. Unionov Pils. Sedaj tudi etiketa na flaši ni več socialna.

Pravzaprav sta dve strani. Pir iz piksne ima okus po "plehu", pa še embalaža mi gre na živce. Če je možno, raje sem in tja nabavim gajbo in jo "zamenjam", ko pokonzumiramo. Če lahko domov pripeljem polno, lahko tudi nazaj v štacuno prazno se mi zdi.

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:

Pir iz piksne ima okus po "plehu"

kemijske analize so pokazale da to ni res! To je samo v tvoji "glavi" prepričanje.
evil.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Bljak!!!
Oba omenjena "pira" si tega imena sploh ne zaslužita!!! ............ Če mi kdo ponudi omenjena "pira", se samo zahvalim (+ Union)

467716-post_slo.gif

Union je itak "voda", Laško pa je ok (še posebej Club)
zmaga.gif

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
V bistvu je bilo dokazano, da če ga piješ iz piksne, ima zaradi vonja piksne drugačen okus (saj vemo kolikšen procent okusa je posledica vonja). Če ga iz piksne natočiš v kozarec in trdiš, da ima "plehnat" okus, je pa res bolj kot ne vse v glavi
smile-1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
V bistvu je bilo dokazano, da če ga piješ iz piksne, ima zaradi vonja piksne drugačen okus (saj vemo kolikšen procent okusa je posledica vonja). Če ga iz piksne natočiš v kozarec in trdiš, da ima "plehnat" okus, je pa res bolj kot ne vse v glavi
smile-1.gif
no tega pa nism vedu

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.023
192
63
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Bljak!!!
Oba omenjena "pira" si tega imena sploh ne zaslužita!!! ............ Če mi kdo ponudi omenjena "pira", se samo zahvalim (+ Union)

Laško je pa voda z okusom.

467716-post_slo.gif

Union je itak "voda", Laško pa je ok (še posebej Club)
zmaga.gif

Laško je pa voda z okusom.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Mercaotr pir je pa res poden od podna.

V hoferju 70cent 0.33 flaske bergkonig, mislim da je ta pir kr ok dokaj nevtralen. V piksnah je tudi sam nevem se mi zdi slabsi al pa drugacna klasa. Treba enkrat probat oba hkrati.