Poceni naročnina

hogan

Fizikalc
10. okt 2011
356
97
43
Pri Simobilu imam paket L Zate s 50 % popusta na naročnino za vedno. Ker bolj malo kličem, razmišljam o drugem paketu oz. operaterju. Doma imamo bolj slabo pokritost s signalom, tako da bi ostal pri Simobilu ali Mobitelu.

Kaj svetujete? Hvala!!!!
1826028-simobil.jpg

Priponke

• 1826028-simobil.jpg
    1826028-simobil.jpg
    38,3 KB · Ogledi: 171

hogan

Fizikalc
10. okt 2011
356
97
43
Super, hvala!

Najcenejša sta Tušmobil FREE in BOB naročniški paket.

IMam še vprašanje glede pokritosti - ali v primeru nedosegljivosti pri obeh preklaplja na gostovanje v Mobitelu oz. Simobilu?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
TM preklopi na Mobitel ja, BOB je pa itak samo na Simobil omrežju

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Zaradi omrežja ti svetujem da je boljš da vzameš paket free na tušmobilu, ker si potem brez skrbi glede zakupljenih količin. K sej veš kok je k presežeš zakupljene enote? Račun je večji
smile-1.gif
Pa pri bobu nimaš zajetih mms sporočil...

I

Izbrisan uporabnik #488

Pri bob naročniškem paketu je naročnina 0 eur, vse pa stane, vključno z mmsi 4 cente.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pri bob naročniškem paketu je naročnina 0 eur, vse pa stane, vključno z mmsi 4 cente.

Da, vendar si odvisen samo od Simobil omrežja, medtem ko pri Tušmobilu imaš na razpolago še Mobitel omrežje, poleg Tušmobilovega, bolje dva kot nobenega
grin1.gif
.

Klic v klicni center je seveda tudi brezplačen, če bi kaj slučajno bilo
wink-1.gif

Lp.

I

Izbrisan uporabnik #488

To je pa v teh časih kar beden argument, saj imata tako Simobil kot Mobitel praktično pokrito celo Slovenijo, a ne.

Noben pa nima signala v vlaku pred Ljubljano, ko sem se lani peljal, mrk od mrka.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Samo ne it na Boba oz. Simobil, ti odvsetujem. Tako kot so že nekateri argumentirali zaradi omrežja. Se pa absolutno strinjam tudi z Deksterjem
smile-1.gif
Zelo lepo napisano!

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Eh, vse je odvisno, kje se gibaš.

Tale Tušmobil, k ga tako zelo hvališ (se raje ne spuščajva v to, zakaj), nam (podjetju) ni lovil. Smo imeli 12 številk na TM, zaposleni hodijo po (skoraj) celi SLO na sestanke, je med pogovorom 3x prekinjalo. V Šiški (pri Obrtni zbornici) je bilo veš koliko signala? Skoraj 0. Pogovor ni bil mogoč, ker je stalno prekinjalo. Brezplačni klici med zaposlenimi so bili mogoči samo preko TM omrežja, ki pa na žalost ni delal skor nikjer. M@ signal je bil na voljo, a na račun dvojnih enot. Hvala lepa za tak paket in sposobnost operaterja.
Mislm, faking šit, da če niso sposobni pokriv klinčevga centra Lj, naj raje zaprejo (ironija, S! je delal BP. V Lj. Na določenih lokacijah ga se pa skrivilo
smile-1.gif
).
Da ne govorim o nesposobnem skrbniku TM, ki na njihovo srečo ni več med zaposlenimi.

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Omrežje je res slabo, vendar če maš na 2G pa dela brez problemov. Jest k rabim net prklopim na 3g....

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Eh, vse je odvisno, kje se gibaš.

Tale Tušmobil, k ga tako zelo hvališ (se raje ne spuščajva v to, zakaj), nam (podjetju) ni lovil. Smo imeli 12 številk na TM, zaposleni hodijo po (skoraj) celi SLO na sestanke, je med pogovorom 3x prekinjalo. V Šiški (pri Obrtni zbornici) je bilo veš koliko signala? Skoraj 0. Pogovor ni bil mogoč, ker je stalno prekinjalo. Brezplačni klici med zaposlenimi so bili mogoči samo preko TM omrežja, ki pa na žalost ni delal skor nikjer. M@ signal je bil na voljo, a na račun dvojnih enot. Hvala lepa za tak paket in sposobnost operaterja.
Mislm, faking šit, da če niso sposobni pokriv klinčevga centra Lj, naj raje zaprejo (ironija, S! je delal BP. V Lj. Na določenih lokacijah ga se pa skrivilo
smile-1.gif
).
Da ne govorim o nesposobnem skrbniku TM, ki na njihovo srečo ni več med zaposlenimi.

Naj te samo opozorim, da si pozabil napisati letnico kdaj se je to dogajalo...Tudi sam sem imel na začetku veliko težav in sem tudi sam preklinjal, samo stvari so se uredile in sedaj vsaj jaz težav nimam več. Ne da jih ni, ne me razumet narobe, samo so le te nepomembne, vsaj zame...pa še za ta denar
smile-1.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Letnica o kateri govori je sigurno stara, ker je omenil Mobitel roaming v Lj, ki ga sploh ni več že kake 2 leti. Tiste cajte so gradili omrežje in je blo vsako leto še enkrat bolje kot prejšnje, zdaj so praktično na nivoju Simobila, mogoče ne v pokritosti rovt(kjer so sicer z roamingom pri Mobitelu boljši), imajo pa dejansko enako pokritost z osnovnim internetom(EDGE) kot Simobil.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Letnica o kateri govori je sigurno stara, ker je omenil Mobitel roaming v Lj, ki ga sploh ni več že kake 2 leti. Tiste cajte so gradili omrežje in je blo vsako leto še enkrat bolje kot prejšnje, zdaj so praktično na nivoju Simobila, mogoče ne v pokritosti rovt(kjer so sicer z roamingom pri Mobitelu boljši), imajo pa dejansko enako pokritost z osnovnim internetom(EDGE) kot Simobil.

Tudi sam sem menjenja da je letnica stara. Tudi sam zelo redko uporabljam roaming, pa tudi kadar ga me ne moti. Hvala bogu da je ta možnost, kar je definitivno prednost v primerjavi s Simobilom. Mi je pa pozitivno to, da se na Tušmobilu zavedajo, da omrežje še ni popolno in da na tem veliko delajo, glede na to kako so se v zadnjih dveh letih popravili
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Samo ne it na Boba oz. Simobil, ti odvsetujem. Tako kot so že nekateri argumentirali zaradi omrežja. Se pa absolutno strinjam tudi z Deksterjem
smile-1.gif
Zelo lepo napisano!

Jaz nimam nobenih težav z omrežjem Boba.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
nate in na Azgard-a:

Letnica je 2013, mesec začetek leta (prenos številk iz TM na M@ smo delali začetek maja). Preprosto zato, ker so imeli zaposleni več težav z TM kot kdajkoli prej z S! ali M@...

@Azgard My point! TM naj bi imel izklopljen roaming v Lj, ker naj bi imel zadosti pokrito Ljubljano, a je očitno nima.
Pa naše pisarne niso v kaki kleti ali pa obdane s kakih železom...
Tko da, TM never again....

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Ne da jih ni, ne me razumet narobe, samo so le te nepomembne, vsaj zame...pa še za ta denar
smile-1.gif

Že že, samo, če ti med enournim klicem po AC 3x prekine pogovor, me zanima, kako bi izpadel pred stranko.. Kot neresen naročnik/izvajalec, če si še telefona ne znamo zrihtat, da bi normalno deloval..
smirk-1.gif

Ko gre za posel vreden 100€, se ti lahko jebe. Ko gre pa za par 10 ali 100k€, me pa zanima, kolk bi si upal klicati s Tm...

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Ne da jih ni, ne me razumet narobe, samo so le te nepomembne, vsaj zame...pa še za ta denar
smile-1.gif

Že že, samo, če ti med enournim klicem po AC 3x prekine pogovor, me zanima, kako bi izpadel pred stranko.. Kot neresen naročnik/izvajalec, če si še telefona ne znamo zrihtat, da bi normalno deloval..
smirk-1.gif

Ko gre za posel vreden 100€, se ti lahko jebe. Ko gre pa za par 10 ali 100k€, me pa zanima, kolk bi si upal klicati s Tm...

Sori ovca. Mau nakladaš...