Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pri bob naročniškem paketu je naročnina 0 eur, vse pa stane, vključno z mmsi 4 cente.
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Eh, vse je odvisno, kje se gibaš.
Tale Tušmobil, k ga tako zelo hvališ (se raje ne spuščajva v to, zakaj), nam (podjetju) ni lovil. Smo imeli 12 številk na TM, zaposleni hodijo po (skoraj) celi SLO na sestanke, je med pogovorom 3x prekinjalo. V Šiški (pri Obrtni zbornici) je bilo veš koliko signala? Skoraj 0. Pogovor ni bil mogoč, ker je stalno prekinjalo. Brezplačni klici med zaposlenimi so bili mogoči samo preko TM omrežja, ki pa na žalost ni delal skor nikjer. M@ signal je bil na voljo, a na račun dvojnih enot. Hvala lepa za tak paket in sposobnost operaterja.
Mislm, faking šit, da če niso sposobni pokriv klinčevga centra Lj, naj raje zaprejo (ironija, S! je delal BP. V Lj. Na določenih lokacijah ga se pa skrivilo).
Da ne govorim o nesposobnem skrbniku TM, ki na njihovo srečo ni več med zaposlenimi.
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Letnica o kateri govori je sigurno stara, ker je omenil Mobitel roaming v Lj, ki ga sploh ni več že kake 2 leti. Tiste cajte so gradili omrežje in je blo vsako leto še enkrat bolje kot prejšnje, zdaj so praktično na nivoju Simobila, mogoče ne v pokritosti rovt(kjer so sicer z roamingom pri Mobitelu boljši), imajo pa dejansko enako pokritost z osnovnim internetom(EDGE) kot Simobil.
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Samo ne it na Boba oz. Simobil, ti odvsetujem. Tako kot so že nekateri argumentirali zaradi omrežja. Se pa absolutno strinjam tudi z DeksterjemZelo lepo napisano!
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Ne da jih ni, ne me razumet narobe, samo so le te nepomembne, vsaj zame...pa še za ta denar
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Ne da jih ni, ne me razumet narobe, samo so le te nepomembne, vsaj zame...pa še za ta denar
Že že, samo, če ti med enournim klicem po AC 3x prekine pogovor, me zanima, kako bi izpadel pred stranko.. Kot neresen naročnik/izvajalec, če si še telefona ne znamo zrihtat, da bi normalno deloval..
Ko gre za posel vreden 100€, se ti lahko jebe. Ko gre pa za par 10 ali 100k€, me pa zanima, kolk bi si upal klicati s Tm...