Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
torej kupujem nekaj dokaj poceni, zagledal sem se v amilote ki se mi zdijo za to ceno kar ok, pa tudi niso neka čungalunga firma. Je to ok (za to ceno seveda)?
Še to. Si ziher , da ti bo 19 inčev dovolj? Jaz sem mel prvi LCD 19 wide, nato sem ga zamenjal za 22 wide. Če bi pa zdaj kupoval, pa nebi vzel majn kot 24 wide. ko pridem k bratrancu, pa vidim, kak je 19ka vbisvtu mala. omg
Vzem vsaj 22" . Jaz sem tud hotel vzet 20", kupil sem 22", zdej mi je malo žal, da nisem vzelj vsaj 24". Prej sem imel prej CRT 17"
Na boljše se hitro navadiš
Jaz pa imam tv še prazgodovinski 51 cm ekran. Tako da gledam tam še samo Šport TV in Hidak
Kupil sem pa Tega LG-ja , sem malo nastavljal slike na Amilotu, 2 Samsungih, pač ti do 200 €, pa na enem malenkost dražjem Phillipsu, pa je pri tem LG-ju bila slika najlepša, veliko bolj žive barve, Amilo je bil blizu, Samsunga in Phillips pa so že zaostajali
jaz mam 22 zdaj 1 leto, pa mi je premala. kaka 26 bi bolj pasala.
sam pol je s5 problem z igrami oz. računalo, ker je treba met kr konkretnega, da ti žene pri taki resoluciji. pa za office & stuff tudi bolj paše wide z mal večjo resolucijo. si lahk postaviš dokumente vzporedno, če je treba kaj.
Ma ja, jaz imam GeForce 9600 GT noter pa je native resolucija tega ekrana maximum kaj zmore. Res da ni ravno high end kartica, ampak ravno šrot pa tudi ni, en srednji razred se mi zdi, ampak enostavno večje resolucije ne zmore prikazati.
Zadnja stvar ki si jo omenil je praktična, menda gre tudi na 22ki, vsaj za silo?
Aja, moti me da imam na nekaterih straneh, konkretno na 24kur.com, na desni strani dosti sivega roba, vse je zamaknjeno na levo, se da kaj naret glede tega? Na alterju je vredu.
Je tudi rešitev ja, se strinjam. Samo ene strani se mi lepo raztegnejo, ene pa ostanejo stisnjene v levi kot, na desni pa prostora še pa še, je to odvisno od tega kak je stran narejena potem?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.