poceni avtomobili za rusijo, romunijo

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ter islamsko republiko iran in laosko ljudsko demokraticno republiko NE obstajajo. mi ni vsec, ker kar naprej berem modrovanja o tem ali so za ruski trg boljsa vozila in kaksen biznis ste sklenili nekateri med vami...

trgovci so pac prisiljeni tekmovati med sabo z najbolj nizkotnimi fintami in ko mislis, da se je najnizje spustil reno z akcijo financiranja kredita plebejcem z dodatnimi 1000eur popusta, se pojavijo bmwji serije X za rusijo in citroen crosserji za romunijo. ali obratno.

toliko, malo za izobrazbo. pa ne prevec 24h brat.

ime spletne strani

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
.

Priponke

• 754350-koji_kurac_ima_ta_clanek_veze_z_gggjevim_nabijanjem.pdf
    109,3 KB · Ogledi: 413

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
To kar govoriš pač ni res. Avtomobili se medseboj razlikujejo, glede na trg, kamor je namenjen.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Razlikujejo se glede na serijsko opremo v paketih (deželna oprema) po kakovosti pa naj ne bi. Če pa se pa je to samo znak da se določenega proizvajalca ignorira ker nas smatra za kmete... (menda Audi, tako sem uspel zaslediti na tem forumu, to že počne...)

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
dobro napisano. Sem delal za nekaj podjetij, ki delajo iste izdelke v različnih serijah. Glede na države pač.
Tudi Arcont kontejnerji in okna. Druga izolacija, debelina laka itd.... izdelki Gorenje ravnotako.... zakaj točno bi ne bilo tako z avti?

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.768
169
63
ksz

Zanesljivo imajo možnost sortirat. Če pa to izvajajo mi pa niso hoteli zaupat
wink-1.gif

lp

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
To kar govoriš pač ni res. Avtomobili se medseboj razlikujejo, glede na trg, kamor je namenjen.

slabo beres, govora je o imaginarnih avtomobilih namenjenim vzhodnim trgom ipd... to, da so avtomobili razlicnih kvalitet za razlicne trge dobro vem, japonska, USA, kanada in dezela sejkov je prva kvaliteta, zahodna evropa 2. kvaliteta in slovenija, balkan in ostale drzave tretja.

so pa dolocene firme, ki do nedavnega te razdelitve niso upostevale in so bili avtomobili za usa enaki kot etiopijo, recimo honda.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kupiš Italijana pa si ziher, da dobiš največji ološ, oni ne rabijo sortirati
smile-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.108
4.076
113
Kvaliteta (lahko) odvisi od mesta izdelave oz. tovarne, ne morejo pa iz istega traku iste tovarne priti avtomobili različne kakovosti za različne trge. Vozila se ponavadi dela po serijah in ti serije so omejene na opremo vozila ne pa na trg; se pravi v ponedeljek delajo vozila s šibedahom in el. pomikom vseh stekel, v torek vozila brez vsega tega, v sredo vozila z leseno/usnjeno notranjostjo itd. in če nekdo v romuniji in v nemčiji naroči isti čas, isti model z isto opremo in barvo, bosta vozili prišli s traku eno za drugim!

Seveda pa je razlika če delajo golfa v sarajevu (TAS) ali pa v nemčiji; čeprav jo uradno ni! 90% avtomobilskih delov pa itak delajo podizvajalci, ki dobavljajo dele za vse tovarne oz. celo več podizvajalcev izdeluje iste dele za več tovarn.

In C-crosser za ruski trg bi bil kvečjemu boljši kot za našega, ker kdor pozna ruse in razmere tam tudi ve kateri ljudje kupujejo ta vozila in tisti ljudje se vozijo po cestah ki so boljše od naših in zahtevajo VEČ in BOLJŠE (plačajo z gotovino) kot pa povprečen slovenec na 10 let lizinga (tipičen kupec tega vozila).

jezek

Guru
24. jul 2008
3.435
1.438
113
Vsi moji citroeni (8kosov), kateri so bili v zadnjih letih kupljeni v Sloveniji, so bili narejeni za nemški trg, kar je lepo razvidno iz detajlne servisne dokumentacije.