Zdravo!
Pozna kdo rešitev za počasno polnjenje androida, ko se zgodi iznenada.
Situacija:
* ne polne hitro 40-100mA (odčitano po aplikaciji)
* preverjeni trije polnilci. 2 z 2.4A in en z 1A in je isti drek.
* preverjeni različni kabli in je isto.
* procesor podpira Quick Charge 4
Zanimivo:
* ko resetiram mi v štartu hitro polne tudi do 1200mA, a pade na iste mizerne pod 100mA.
* bolje polni na usb 3.0 vhodu na računalniku (okoli 700mA povprečno), pa še to samo z originalnim kablom. Če ga z istim kablom polnim na usb 2.0 ali v polnilcu z 2.4A je isto kot z ostalimi kabli.
Poizkusil:
* menjaval kable, polnilce, porte na PC-ju
* resetiral
* resetiral, medtem ko sem polnil
* menjal vtičnice kjer sem imel polnilce, celo vejo vtičnice (kuhinja/soba)
* resetiral aplikacije
* prisilno zaustavil akumulator protection
Ima kdo še kakšno idejo? Nimam androida in nisem tako domač.
Ne bi rad hard reseta še naredil ali pa flashal telefon, ker ni moj telefon in bo druga stran tečna, ko bo treba vse ponastavljati.
Mogoče kakšen "firmware repair tool" (pa prosim ne takšen, ki podpira samo Samsunga ), ki ohrani podatke.
Sklepam, da gre za software, ker drugače mi ne bi normalno polnilo takoj ob vklopu telefona ali drugače v usb 3.0 portu.
Pozna kdo rešitev za počasno polnjenje androida, ko se zgodi iznenada.
Situacija:
* ne polne hitro 40-100mA (odčitano po aplikaciji)
* preverjeni trije polnilci. 2 z 2.4A in en z 1A in je isti drek.
* preverjeni različni kabli in je isto.
* procesor podpira Quick Charge 4
Zanimivo:
* ko resetiram mi v štartu hitro polne tudi do 1200mA, a pade na iste mizerne pod 100mA.
* bolje polni na usb 3.0 vhodu na računalniku (okoli 700mA povprečno), pa še to samo z originalnim kablom. Če ga z istim kablom polnim na usb 2.0 ali v polnilcu z 2.4A je isto kot z ostalimi kabli.
Poizkusil:
* menjaval kable, polnilce, porte na PC-ju
* resetiral
* resetiral, medtem ko sem polnil
* menjal vtičnice kjer sem imel polnilce, celo vejo vtičnice (kuhinja/soba)
* resetiral aplikacije
* prisilno zaustavil akumulator protection
Ima kdo še kakšno idejo? Nimam androida in nisem tako domač.
Ne bi rad hard reseta še naredil ali pa flashal telefon, ker ni moj telefon in bo druga stran tečna, ko bo treba vse ponastavljati.
Mogoče kakšen "firmware repair tool" (pa prosim ne takšen, ki podpira samo Samsunga ), ki ohrani podatke.
Sklepam, da gre za software, ker drugače mi ne bi normalno polnilo takoj ob vklopu telefona ali drugače v usb 3.0 portu.
Nazadnje urejeno: