Plitvička jezera

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Se splača.
Po AC do Otočaca, potem pa ni več daleč po glavni cesti.
Gleda se Plitvička jezera. Hodiš malo peš, malo se voziš z ladjico in malo se voziš z vlakcem.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Parkirišče: kein Problem. Za preživeti kakšno dopoldne časa, kopalke imaš lahko s sabo, ker je pri slapovih tudi plac za kopanje.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Parkirišče je veliko (nazadnje bilo brezplačno) ob glavni cesti, kjer je tudi vhod v park. Vse skupaj traja kolikor hočeš, ampak se da vse v nekje dveh urcah dat skozi, več pa po želji. Hodiš po lesenih potkah med in po jezercih, tak da lahko ''marširaš'' skozi, ali pa si vzameš čas in uživaš.
Kopalke pa kar doma pusti, še kovanca ne smeš v vodo vrečt, ne da bi še sebe.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Hvala za tele odgovore.
Se vidi da bolj po hribih hodim
redface-1.gif

Kam pa do tam na moreje tak najhitreje pa da se da mal sprehodit?
Ok vem, da bo treba in na drugo stran a vseeno nimam pojma kam za dan dva?

Nazadnje urejeno:

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Plitvičke lepe pač voda jezera slapove...človek se le čudi kaj je narava sposobna naredit.
Parking zastonj je pa vse pripravljeno za kasirat.
Kopat se ne sme.
Hrana na koncu odlična.
Pot...dol AC + 74km lokalne ceste ki je gradbišče na 30 kilometrih in ima cca 20x omejitev 30km/h. Vmes radar
rolleyes-1.gif
Sicer pa svet od boga pozabljen. Sploh ne rabiš daleč da vidiš posledice vojne praktično drug svet.Opozorila za mine standard...

Povratek: Plitvice-Karlovac-Metlika
Cesta OK ampak toliko prometnih znakov jaz še nikjer na svetu na nobeni cesti nisem videl.
1)Naselja dolga po 5km brez ene hiše!
2)Za tablo naselje znajk 70 čez 30 metrov znak 50 čez 100 metrov znak 70 in vmes 10 odcepov, ki naj bi omejitev razveljavili in na koncu ne veš ali si v vasi ali iz nje...ali je 50 ali je....
shocked-1.gif

3)Za vsako polno in prekinjeno črto imano znak!!Za vsako prav za vsako.
Bolj sem se trudil po predpisih slabše je bilo.
Nazaj

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
Citat:
Uporabnik Rocco pravi:
Lani se nikjer ni smelo kopat, morda je letos drugače.

Lani smo se kopali. Na vodi je tudi plavajoča veriga, da ne zaplavaš preveč k slapovom.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Kaj pa spanje? Kje ste spali?

Gledam neke bungalove in za 4 osebe je 88 eur z zajtrkom vred.

Rocco

Pripravnik
17. jan 2008
200
0
16
Ljubljana
Jaz sem šel na Info točko in so mi zrihtal eno dvoposteljno sobico s kopalnico za 120kn/osebo. Glede na to, da je camp le malce cenejši sem izbral dražjo, a bolj komot varianto
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
so ti že skor vse povedal, jst ti sam še priporočam, da se držiš omejitev. za dol sem 2x srečal radar, za nazaj pa 1x. ko sem ga prvič srečal, me je skor fršlok, ker sploh nisem vedu kolk se pelem in kolk je omejitev, sam sem mel srečo, da vozim dokaj normalno pa je šlo skoz:)

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Naslednjo soboto letimo dol, prespimo in v nedeljo si ogledamo park.

Upam, da ne bomo najboljših stvari izpustili.
d055.gif

grin1.gif

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
V Plitvicah je prepovedano kopanje! Lahko pokazem sliko s tablami...ali pa poglejte na spletno stran. Saj vse pise.
LP