Čas bo za menjavo plinske peči.
Ima kdo kake dobre izkušnje s kakim od izvajalcev oz. ima kdo kako priporočilo v lj. oziroma okolici.
Na hitro sem malo pogledal po internetu in našel:
https://ponudba.viessmann.si/ - tule pa ne vem, ima viessmann svoje lastne izvajalce?
V glavnem predno mi pošljejo ponudbe, so dobrodošle tako dobre kot slabe izkušnje, ki jih imate. Tudi potem na dolgi rok s servisiranjem recimo.
Ima kdo kake dobre izkušnje s kakim od izvajalcev oz. ima kdo kako priporočilo v lj. oziroma okolici.
Na hitro sem malo pogledal po internetu in našel:
Bivanju Dajemo Utrip
Energetika Ljubljana, d.o.o., opravlja dejavnost daljinske oskrbe s toploto (daljinsko ogrevanje), hladom, oskrbe z zemeljskim plinom in oskrbe z električno energijo
www.bivanjudajemoutrip.si
Domov | Remih
Ogrevalna tehnika Remih: Strokovnjaki za ogrevalne in hladilne sisteme. Ponujamo celovite rešitve. Brezplačno svetovanje v Ljubljani.
www.remih-i.si
Energopanel | Inžiniring in storitve d.o.o. | Energetsko varčni
V naši ponudbi so na voljo toplotne črpalke, plinske peči, kotli na biomaso, klimatske naprave, ir paneli, rekuperatorji zraka, led svetila in kamini.
www.energopanel.com
Loren Line - Strokovnjaki za ogrevanje
Že od leta 1991 skrbimo za višje udobje v vašem domu. Vgrajujemo sodobne, okolju prijazne plinske peči priznanih proizvajalcev, s katerimi boste občutno znižali stroške ogrevanja. Poskrbite za več topline v vašem domu s pomočjo ekipe Loren Line.
www.loren-line.si
V glavnem predno mi pošljejo ponudbe, so dobrodošle tako dobre kot slabe izkušnje, ki jih imate. Tudi potem na dolgi rok s servisiranjem recimo.