Planet Golob

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.852
953
113
tu in tam
Koga da sem jaz vpeljal kot moderatorja? Kameleona? Model, njega se je po moji zaslugi v obliki pogovora z Maverickom kot moderatorja odstranilo in ne dodalo kar se je pa sprovedlo na osebno željo izpostavljenega uporabnika v kombinaciji z žegnom šefa.
Ampak hej, kot sem napisal že prej - pač si se odločil še naprej lagati, kaj naj zdaj jaz tu.
Model, o tej zadevi in dogajanju imam svoje info, katerim seveda bolj verjamem kot tvojemu sedanjemu"vun vadenju"..itak je zdaj bz vse skupaj, eni ste pač ostali taki "modeli", kot ste, drugih ni več..

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.178
9.702
113
Ja glej, pri tebi iskalnik najde zgoj bebav :D Si pa s tem manevrom dokazal, da si pač bebav kot tvoji smajliji.
tomi Pa da razložim, zakaj si dokazal, da si bebav. Poizkusi enako iskanje uporabit na sebi. Upaš nalimat kolikokrat si ti uporabil besedno zvezo "ne razumeš"?
Pa enako svetujem še vsem, ki so poprstkali tvoj umotvor.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.178
9.702
113
Koga da sem jaz vpeljal kot moderatorja? Kameleona? Model, njega se je po moji zaslugi v obliki pogovora z Maverickom kot moderatorja odstranilo in ne dodalo kar se je pa sprovedlo na osebno željo izpostavljenega uporabnika v kombinaciji z žegnom šefa.
Ampak hej, kot sem napisal že prej - pač si se odločil še naprej lagati, kaj naj zdaj jaz tu.
Natančneje se ga je odstranilo po zaslugi njega samega, ker je sral tudi po večkratnih opozorilih šefa. Zaradi tvoje intervencije ga je pa šefe vzel pod drobnogled, to pa drži.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.689
7.341
113
Cela Evropa nam zavida!

1000013666.jpg

• Ljubezen
Reactions: visek_izobrazbe

jello

Guru
22. sep 2008
10.367
3.917
113
Brez problema ampak je tale tvoja pogruntavščina od zadnjič mi je zaradi očitanja nečesa v čem si sam najmanj enak tako zabavna, da sem se odločil si jo malo izposodit.
Argumenti 3 letnega froca. To si ti kaj sem pa jaz. Če drugače ne gre, pa začneš izkozlavat litanije. Ki bi v najboljšem primeru (če bi vsaj sam bral za sabo) imele enega bralca.

Koki papagaj je sprejel odločitev za izposojo ja. 2 letni froc, ne 3.

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.296
16.581
113
Mojster hitrih in napačnih zaključkov. Ne da se mi še tretjič pumpat ene in iste, počene gume. Predam se.

2. okt 2007
3.913
2.417
113
Zeliš povedati, da bi bilo bolje, da država sploh ne bi ukrepala?

Bolje res, da ne bi.
Krepko višje položnice so dobili tisti, ki imajo sončne in so lepo izkoriščali omrežje kot zalogovnik, za malo ceno, potem pa je novembra bila "buna". Teh izbrancev, zaradi katerih se je potrdil iozreden zakopn je cca 60k, pri ostalih so bile te spremembe prej/potem manjše.

Kaj pa bodo rekli aprila, ko ni več regulacije cen el. energije? Takrat pa bo teh 60k izbrancev tiho, ker sončna elektrarna bo ravno izničila višje cene pri dobaviteljih, ostalih 700k+ odjemalcev pa bo imelo krepko čez 30% višje položnice in v zneskih bistveno višje, kot pa so bili dvigi omrežnine v novemrbu za nekatere.
A tukaj pa si bomo kar zatiskali oči? Seveda, izranci s vplivom na Goloba bodo tukaj veselo tiho.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: BuDi in Samo Svoj

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.082
2.988
113
Ti si čisto zgrešil kaj se je dogajalo takrat, kaj zdaj in kaj se bo po 1.3.

Očitno ti je en sončkar z letnim netmeteringom nekaj hudega naredil.

• Objave ne odobravam
Reactions: BuDi

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.296
16.581
113
Ti že veš, koliko sem jaz bogi ja...očitno ne veš vsega, tako, da se raje malo zamisli.;)
Vem, da si bogi glede na to, da zaupaš tako napačnim informacijam ter jih dojemaš kot dejstvo in vprašanje koliko drugih informacij, ki jih poseduješ, je še take narave. Jaz pa definitivno ne vem vsega ja, nikoli nisem in nikoli ne bom. ;)

2. okt 2007
3.913
2.417
113
Ti si čisto zgrešil kaj se je dogajalo takrat, kaj zdaj in kaj se bo po 1.3.

Očitno ti je en sončkar z letnim netmeteringom nekaj hudega naredil.

Točno vem, kaj se je dogajalo? Noben sončkar mi ni nič naredil.

Od 1.10. se omrežnina obračunava po novem, razdeljena na bloke, kjer dejansko vsak plača toliko omrežnine, kot dejansko prenese kWh iz omrežja, kar je pošteno za vse. O cenah posameznih blokov pa ne bom razpredal, ali so v redu ali ne.
Prej pa lastniki sončnih elektrarn niso plačevali nič omrežnine, čeprav so omrežje veselo uporabljali. To je bilo pošteno, da uporabljaš omrežje, plačaš pa ne, oz. so plačali ostlai, ki nimajo elektrarn.

In tisti dvigi, o katerih se je govorilo 300% ali več so bili na znesek 10€, je nekdo po novem plačal 40€ omrežnine.

Po 1.3. pa dobavitelji dvignejo cene, onrežnina pa itak zapade v nizko tarifo. Ta dvig cene pri dobaviteljih pa ne bo prizadel tistih, ki so na netmeteringu, torej lastnikov sončnih elektrarn. Bodo pa v vsakem primeru plačevali omrežniuno za prevzeto energije, ko sončna elektrarna pač ne bo proizvajala štroma.

Če pa hočeš biti samooskrben, pa se doklopi od omrežja in nabavi baterijski zalogovnik.

Kaj je zgoraj napisano narobe, prosim z dejstvi.