Planet Golob

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.720
-1.345
63
Poslanci imajo Pravila o notranjem redu, kjer v 6. členu piše:

V prostore Državnega zbora se lahko vstopa le dostojno oblečen in primerno aktivnostim v Državnem zboru. Osebi, ki ni dostojno oblečena, se vstop ne dovoli. Osebi, ki kaže znake vinjenosti ali vpliva drugih opojnih substanc, vstop ni dovoljen. Če oseba pri nameri vztraja, o tem odloči generalni sekretar.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.727
3.341
113
Vlada...dela...dobro (Voice by Sajovic)
Policija vas bo zašitila (by Poklukar)

Medtem pa sredi Ljubljane streljajo v zrak, migranti padajo v Ljubljanico in na avtocesti lahko čisto slučajno fašeš metek...

Krasni novi časi.

• Wow
Reactions: sajkek

koliko

Guru
21. avg 2007
4.376
2.417
113
SV SLO
haha še ena zgodba o uspehu
In potem je desnica kriva, da se levaki pobijajo med sabo. Uh kako so ti levaki miroljubni.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.792
1.625
113
Iskajoč brata
Vlada...dela...dobro (Voice by Sajovic)
Policija vas bo zašitila (by Poklukar)

Medtem pa sredi Ljubljane streljajo v zrak, migranti padajo v Ljubljanico in na avtocesti lahko čisto slučajno fašeš metek...

Krasni novi časi.
tole pa je malo pretiravanje... kot da se to dogaja na dnevni bazi
Če so se med sabo kriminalci pospravili....

bolj me boli, da ko ti okradejo stanovanje/hišo, pridejo policaji bolj ko ne popisat in gredo naprej... verjetnost da bi kaj rešili je = 0

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.727
3.341
113
Kakor vzameš. Vsekakor je opaziti trend krepkega poslabšanja varnostne situacije skozi leta.

Pričakujem sicer, da bojo vsaj v Ljubljani, morda pa tudi v Mariboru v nekem doglednem času na ulice trajno poslani oboroženi policisti. Tako, kot to lahko vidiš marsikje po kulturno obogatenih zahodnoevropskih mestih.

Najbolj moteče je, ko ti politik dejansko laže, da bo poskrbel za tvojo varnost, ti pa na lastne oči vidiš, da flanca rožice.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.561
2.967
113
v lokalni ostariji
Urška mi je všeč tkole oblecena. Poživitev politike.

Nikjer ni posnetka kako so včeraj vlekli policisti tiste ki so streljali na praznovanju dneva neodvisnosti. Bi pričakoval da so jih zvlekli kot so tistega upokojenca ki je plubnil na RTV avto.
Koliko je bilo včeraj pridrzanih?

• Všeč mi je
Reactions: 8888

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.059
3.750
113

Nikjer ni posnetka kako so včeraj vlekli policisti tiste ki so streljali na praznovanju dneva neodvisnosti. Bi pričakoval da so jih zvlekli kot so tistega upokojenca ki je plubnil na RTV avto.
A ni Dan republike danes?

B81

22. jul 2007
37.089
10.585
113

To so naši volilci, ti so ok.