No tole sva se z mojim prijateljem kuharjem spomnila zadnjič.
Piščanca sva razkosala ga pomokala in opekla. Nato to zložimo v globok pekač "ne sme bit prevelik" in damo v pečico za okol 20 min. da se zapeče skoraj do konca.
Med tem ko se piščanec peče pripravimo fižol. Vzela sva kar konzerviranega da je manj dela. Na dobri domači slanini sva prepražila čebulo dodala začimbe in nazadnje fižol, vse skupaj se še malo pokuha in ko je gotovo se vse skupaj pretrese v pekač v katerem so kosi piščanca.
To vse skupaj zopet smo v pečico in zapečemo okoli 15 min.
Youtube
Youtube
Za lažjo predstavo kako sva to skuhala sva vse skupaj posnela.
Piščanca sva razkosala ga pomokala in opekla. Nato to zložimo v globok pekač "ne sme bit prevelik" in damo v pečico za okol 20 min. da se zapeče skoraj do konca.
Med tem ko se piščanec peče pripravimo fižol. Vzela sva kar konzerviranega da je manj dela. Na dobri domači slanini sva prepražila čebulo dodala začimbe in nazadnje fižol, vse skupaj se še malo pokuha in ko je gotovo se vse skupaj pretrese v pekač v katerem so kosi piščanca.
To vse skupaj zopet smo v pečico in zapečemo okoli 15 min.
Youtube
Youtube
Za lažjo predstavo kako sva to skuhala sva vse skupaj posnela.
Nazadnje urejeno: