Piano

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
Kaj dobite z naročnino 4,89 € na mesec?

- dostop do obogatenih prispevkov, ki jih bo dnevno izbiralo uredništvo Dela,
- dostop do ekskluzivnih Delovih tem, mnenj, intervjujev in reportaž ter daljših besedil iz prilog in rubrik,
- uporabo naprednega iskalnika po bogatem arhivu spletnih in tiskanih člankov.

Ali je kdo že na tem?
Izgleda zanimivo in ne preveč drago....

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Če rabiš za poslovno rabo je kul, če ne se mi zdi pa nezanimivo in na letni ravni predrago... Glede na to da so do zdej funkcioniral lahko brezplačno (oglaševanje), naj tudi še naprej....

če ne je pa nekje v čveku že odprta tema s to vsebino.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.211
3.573
113
Marlbor
Za poslovno rabo je kul? Pa ne me hecat, da bi ti vedel kakšni šalabazjerčki in mozoljavčki pišejo te članke ...

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
Kaj dobite z naročnino 4,89 € na mesec?

- dostop do obogatenih prispevkov, ki jih bo dnevno izbiralo uredništvo Dela,
- dostop do ekskluzivnih Delovih tem, mnenj, intervjujev in reportaž ter daljših besedil iz prilog in rubrik,
- uporabo naprednega iskalnika po bogatem arhivu spletnih in tiskanih člankov.

- in z google translate prevedena navodila za uporabo.
evil.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.078
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Ti bom jaz povedal, večina naših novinarjev ni vredno počenga groša! Ali samo kopirajo ali pa so preveč enostranski in s tem podkupljeni predvsem s strani levice!

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
A lahko v teme v čveku poskušamo vpletati čimmanj političnih tematik, ker rezultat je vedno enak? Tema je o storitvi Piano in ne o nepristranskosti naših novinarjev.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Bi takoj vzel naročnino, če bi s tem imel dostop do vseh vsebin teh časnikov. Če bom pa lahko kot do sedaj brezplačno dostopal do 90% vsebin, pa je to bedarija. Sem mislil, da nameravajo s tem Pianom potem zaklenit vse.

Mogoče pa je to še ena stvar, ki je 'navadni' ljudje ne razumemo, tako kot 5€ na mesec za Pink in 12€ za POP-ove dodatne programe ko se sprašujemo kdo za vraga to dejansko naroči.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.781
6.555
113
Zanimiv projekt.

Vendar ko se ves denar razdeli na tretjine, ostane bolj malo. Najbolj obiskan medij bo pokril plačo enega novinarja, morda dveh.

Tako da se bodo verjetno skregali, ko bo čas za prvo delitev prihodkov.

Kolikor gledam sicer tudi Piano uporabnikom prikazujejo oglase.